Últimas noticias Hemeroteca

Artículos escritos por Jordi Cartañá

 • Audio
  ENTREVISTA EXCLUSIVA

  El millor cuiner del món, Ferran Adrià creu que el Camp de Tarragona té unes arrels històriques i uns productes autòctons prou autèntics, originals i de qualitat que poden convertir el Camp de Tarragona en una gran potència culinària. Declaracions que ha fet al "Soroll Camp de Tarragona" després de participar en el programa "Conduce como piensas" amb Toni Garrido.

 • Audio
  FIL DE CONVERSA

  Els veïns de la Móra han començat a caminar per convertir-se en una Entitat Municipal Descentralitzada, farts de que l'ajuntament no els faci cas. En parlem amb el president dels veïns i amb un dels artífex de la Plataforma per la Municipalitat de La Canonja.

 • Audio
  PROGRAMA ESPECIAL

  Aquest són els grans pilars sobre els que se sustentarà el programa de "Toyota Hybrid" i la Cadena SER que es farà aquest dijous a l'antiga audiència i que conduirà el director i presentador de l'Hoy por Hoy Toni Garrido. Entre d'altres l'acompanyaran Ferran Adrià i Toni Segarra.

 • Vídeo
  MÚSICA

  El productor i DJ tarragoní Marc C. Griso ens presenta un EP amb 4 cançons masteritzades a la mítica "catedral" de la música anglesa i internacional. Compta també amb les col·laboracions del guitarrista David Palau o el vocalista Chipper conegut per OT.

 • Audio
  HOSTELERIA I HOTELERIA

  Fidel a la seva cita anual, Fèlix LLovell i Ramon Segú presenten en societat la Guia Gourmand 2019. Una entrevista amb la que aprofitem per demanar-li a Llovell que ens faci un retrat del moment actual de la cuina al Camp de Tarragona

 • Vídeo
  ENTRETENIMENT

  Avui ens visita per 7e any consecutiu Carlos Esteller Potau per desvetllar-nos què ens depara l'any 2019. Qui guanyarà les eleccions municipals a Tarragona, Reus, Salou o Vila-Seca?. El Reus Deportiu arribarà a bon port?. El Nàstic es mantindrà a 2A?.

 • Vídeo
  RÀDIO SOLIDÀRIA

  El programa solidari de Ràdio Reus, "La Màgia de la Ràdio", conduït per Jordi Cartañá va aconseguir 237 joguines pels infants de Reus que més ho necessitaven la nit de reis. Una xifra que no para de créixer perquè continuen arribant joguines als estudis de l'emissora

 • SOCIETAT

  Virginias de Reus avui fa efectiu els primers 68 acomiadaments d'un total de 125 treballadors afectats per l'ERO de l'empresa. Un procés que s'allarga fins el 28 de febrer i en el que encara no s'ha resolt la incògnita del futur laboral de 37 treballadors que en un principi havien de ser subrogats per Acrimon.

 • ESPORTS

  El màxim accionista del club, Joan Oliver reconeix que l'alliberament dels 5 jugadors ha sigut un cop dur i que si no entren diners el futur és molt negre. Atribueix a l'ambient informatiu al voltant del club la dificultat per trobar un inversor i reconeix que no podrà tornar a pagar les nòmines dels jugadors ni dels 200 treballadors.

 • Audio
  FIL DE CONVERSA

  Avui obrim fil de conversa amb els Amics de la Gent Gran perquè ens expliquin com són les seves accions d'acompanyament i assistència emocional a les persones que atenen i que viuen soles.

 • Audio
  CULTURA MUSULMANA

  Amb aquestes paraules la jove Nacira defensa l'ús del Hijab en espais públics i denuncia prejudicis a l'hora de buscar feina que encara hi ha envers aquest col.lectiu. Dona jove que ens parla d'ella i de la Joventut Multicultural Musulmana de Tarragona.

 • Audio
  MENTALISTA

  Amb aquesta declaració d'intencions, Ramon Fauria ens presenta "El Libro de los Poderes" que ja va per la segona edició. Aprofita els seus anys d'experiència com a mentalista per descobrir-nos capacitats que tots tenim i que sovint no utilitzem.

 • Audio
  MUSICALS

  Amb 18 anys Josep Ferré va anar a Barcelona a estudiar música i de tant en tant passa per Reus a saludar a la família. Aprofitem un d'aquests dies per conèixer d'aprop al director musical del musical West Side Story de Madrid i també del Rey León el 2017/18, entre molts altres projectes.

 • Audio
  FIL DE CONVERSA

  Què és una ciutat intel·ligent?. Fins a quin punt ho son Tarragona, Reus o altres municipis de casa nostra?. Quin és l'objectiu a assolir?. Aquestes i altres preguntes les mirem de resoldre obrin un Fil de Conversa amb Santiago Castellà i Marc Arza.

 • Audio
  MÚSICA

  Els de Constantí trenquen un silenci discogràfic de 5 anys per presentar-nos "SOM". Un disc amb una sonoritat totalment nova, amb lletres que s'acosten a tabús i amb una banda que assumeix de forma explícita que tenen més de 50 anys d'edat.

 • Vídeo
  PSICOLOGIA

  Rafael Santandreu passa pels nostres estudis el dia abans de la seva intervenció al primer Congreso Motivación al Palau Firal de Tarragona. Amb ell repassem les principals idees del seu nou llibre.

 • Audio
  CULTURA

  Trencar amb els estigmes i sensibilitzar-nos mitjançant l'art sobre les malalties mentals. Aquests són dos dels objectius d'una iniciativa que, pretén millorar la condició dels usuaris del Pere Mata amb la col·laboració d'artistes professionals.

 • REUS

  La CUP i Ciutadans s'han enfrontat a causa de la detenció al matí de la regidora cupaire Mariona Quadrada, que ha quedat en llibertat amb càrrecs.

 • Audio
  DESENVOLUPAMENT PERSONAL

  Descobrim com i de quina manera la música influeix positivament en els infants i també en nadons a través d'un curs de música pioner a Catalunya però veterà a l'estat espanyol.

 • Audio
  CIBERDELICTES

  El nombre de ciberdelictes ha crescut al Camp de Tarragona. La majoria són per estafes amb targetes robades però hi ha altres ciberdelictes que passen per l'extorsió a empreses. D'aquí que la ciberassegurança va a l'alça.

 • Audio
  COTXE ELÈCTRIC

  Analitzem la utilitat i facilitats que tenen els usuaris del cotxe elèctric a casa nostra de la mateixa manera que mirem quin futur té per recórrer un vehicle que està cridat a substituir al de combustió actual.

 • Audio
  CULTURISME

  Exercici+dieta+suplementnaturals+hores de descans+1 any de constància= primers resultats visibles. Aquesta és la fórmula realista a partir de la qual enfoquem el culturisme al programa d'avui.

 • Audio
  DIA MUNDIAL CÀNCER MAMA

  Amb motiu del dia Mundial del Càncer de Mama Ana Mateu passa pels nostres estudis per parlar-nos de les activitats que fan aquests dies i el suport que donen a les persones que passen per un càncer i també al seus familiars. També coneixem la primera edició de Vid'Art on l'art, la música i el vi van de la mà per l'AECC.

 • Audio
  NOVEL·LA NEGRA

  Un escriptor politoxicòman vol descobrir que va passar amb la desaparició d'un jove homosexual i una dona russa. Aquest és el leimotiv de la nova novel.la de Ledesma amb la que vol fer un retrat social dels anys noaranta.

 • Audio
  DIA MUNDIAL DEL PA

  Els forners de casa nostra reivindiquen la qualitat de les matèries primeres i un tempo lent a l'hora de fer un pa de qualitat. També ens expliquen què ha de tenir i quina aparença té un bon pa.

 • Cargar más