Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 25 de Mayo de 2020

Otras localidades

 • Grup Solric i Núria Barcelona, mirant endavant
  EMPRESES MERAVELLOSES

  Grup Solric i Núria Barcelona, mirant endavant

  Aquesta és l'actitud amb la que ambdues empreses han obert portes aquests dies. Ambdues ho fan seguint les mesures de seguretat dictaminades des de sanitat i amb l'esperança de que poc a poc la gent tornarà a fer cap als seus respectius negocis.

 • Gestionar emocionalment el desconfinament Vídeo
 • El jovent sanitari a primera línia

  El jovent sanitari a primera línia

  Parlem amb 3 estudiants de medicina i infermeria que s'han sumat als equips sanitaris d'equipaments i hospitals de la demarcació per lluitar contra el coronavirus.

 • No ens rentem bé les mans Vídeo

  No ens rentem bé les mans

  Ho diem havent vist com ho fa una infermera de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. L'entrevistem i ens en fa una demostració practica amb motiu del dia mundial de la higiene de les mans.

 • Comerciants i emprenedors de Reus reivindiquen el comerç de proximitat Vídeo

  Comerciants i emprenedors de Reus reivindiquen el comerç de proximitat

  Un grup de botiguers protagonitzen un video en el que reivindiquen el comerç de quilòmetre 0 enfront la compra on line a grans plataformes. Argumenten que si no comprem als negocis locals els carrers de la ciutat perdran vida i atractiu.

 • Sobrevivint a la Coronacrisi Vídeo

  Sobrevivint a la Coronacrisi

  Saludem a tres comerços per tal que ens expliquin com i de quina manera estan sortint al pas de la situació en el que els ha deixat l'estat d'alarma. D'aquí que conversem amb Xavi Mas de Comaslaq, Marta Domènech de l'Hostal Sport i Felix Ruiz de Rock&Grill

 • Es pot vèncer la COVID-19!

  Es pot vèncer la COVID-19!

  Aquest és el missatge que ha volgut transmetre només començar el Soroll Camp de Tarragona el reusenc i plusmarquista esportiu, Jordi Cervera,  des de l'Hospital Universtiari Sant Joan de Reus.

 • BASF Tarragona produeix quatre tones d'hidrogel per a centres sanitaris Vídeo

  BASF Tarragona produeix quatre tones d'hidrogel per a centres sanitaris

  Es tracta d'una iniciativa que s'ha volgut tirar endavant des del centre de Tarragona per tal de pal·liar les necessitats sanitàries que s'han derivat de la coronacrisi. En coneixem tots els detalls amb el director de planta en funcions i el cap de planta de dispersions.

 • Per una Misericòrdia Extraodirària Vídeo

  Per una Misericòrdia Extraodirària

  La festa major de Sant Pere de Reus té tots els números d'acabar com Sant Jordi: no celebrant-se. D'aquí que hem volgut explorar amb tres representants d'entitas reusenques la possibilitat de fer una tronada per Misericòrdia i el que ens han explicat i proposat ens ha sorprès.

 • Incertesa laboral total a la Costa Daurada

  Milers de persones es poden quedar "amb una mà al davant i l'altra al darrera" segons els sindicats si no s'actua amb rapidesa davant la situació de desemparament dels treballadors fixes discontinus.

 • "Hi poden haver propers repunts com amb la grip"

  El sub-director general de Coordinació de Salut Pública a Tarragona i Terres de l'Ebre, Conrad Casas, ens explica que entrem en una fase d'estabilització però que no hem de baixar la guàrdia. I compte que a l'octubre assenyala que ens podriem trobar amb una situació similar.

 • La CEPTA estudia proposar l'inici de curs a l'octubre per estimular el turisme nacional

  La CEPTA estudia proposar l'inici de curs a l'octubre per estimular el turisme nacional

  Des de l'ens reconeixen que respon a un plantejament de fórmula imaginativa i que cal buscar escenaris i respostes per fer front a la situació de crisi intensa que viurem a partir del desconfinament. De moment, els hotelers no veuen gens clara aquesta proposta.

 • Mones a domicili
per salvar la Pasqua Vídeo

  Mones a domicili per salvar la Pasqua

  Amb la població confinada i els actes de Setamana Santa suspesos, els pastissers han buscat la manera de que el producte típic d'aquests dies, les mones, puguin arribar a les llars. L'entrega a domicili i la venda on line estan ajudant a que el cop no sigui tant dur.

 • EMPRESES MERAVELLOSES

  Els negocis i els comerços locals    troben la sortida a la crisi on line

  Les videoconferències i els encàrrecs per telèfon o WhatsApp permeten que alguns comerços mantinguin la seva activitat com són botigues d'alimentació o  també les academies d'anglès

 • Malalties Minoritàries: Més recursos més investigació
  SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  Malalties Minoritàries: Més recursos més investigació

  Això és el que han reclamat als nostres estudis tres persones que conviuen en primera persona o a través dels seus fills amb un malaltia rara. Avui 28 de febrer n'és el dia Mundial i al Soroll Camp de Tarragona hem volgut conèixer de primera mà com és viu i conviu amb una malaltia rara.

 • Escoltem als oients
  ESPECIAL DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO

  Escoltem als oients

  Quina relació tenim amb la ràdio?. Es com una amiga? Un germà?. Una mare? Un tiet? Una parella? Una professora de la que sempre aprenem? La veu de la nostra consciència o de tot un país?

 • Unió de Pagesos demana repensar el model agrari actual

  Unió de Pagesos demana repensar el model agrari actual

  Del preu de la fruita o els fruits secs a la política agrària dels nostres governs. En aquest espectre de temes i conceptes ens hem mogut amb el coordinador territorial de la Unió de Pagesos a Tarragona per tal d'analitzar com s'ha arribat al crit d'auxili de la pagesia i l'amenaça al món rural d'aquest cap de setmana. Una situació que si no es reverteix a temps pot ser definitiva

 • La multipropietat del patrimoni romà
  PATRIMONI ROMÀ DE TARRAGONA

  La multipropietat del patrimoni romà

  Ens visita el president de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, Joan-Vianney Arbeloa amb el que repassem des de les obres de l'amfiteatre fins a l'estat de conservació del patrimoni de la Tàrraco a Tarragona més tenint en compte que aquest any se celebra el 20è aniversari de la proclamació de la UNESCO.

 • Els sindicats demanen un canvi de paradigma: la seguretat per sobre dels beneficis
  ESPECIAL SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  Els sindicats demanen un canvi de paradigma: la seguretat per sobre dels beneficis

  Amb un seguiment del 100% el 19 de Febrer de 2020 ha arrencat ja amb xifres històriques per a una vaga històrica i en resposta a un accident històric: l'explosió d'IQOXE. Al programa d'avui hem volgut fer minut i resultat del seguiment i afectacions de la vaga amb UGT i CCOO. També hem conversat amb la presidenta dels veïns de Bonavista.

 • Arriba el Branding Day a Reus
  BRANDING DAY 2020

  Arriba el Branding Day a Reus

  SER Catalunya portarà al Palau de Fires i Congressos de Reus la segona edició del Branding Day amb experts reconeguts a nivell nacional i internacional.

 • L'amfiteatre i la Tàrraco Viva
  SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  L'amfiteatre i la Tàrraco Viva

  Herman Pinedo, Regidor de Patrimoni ens avança quin serà l'estat de l'amfiteatre de Tarragona quan arribi la Tàrraco Viva 2020. Amb ell també repassem i ens valora les actuacions que s'han fet en indrets com a la plaça dels Sedassos o el Teatre de Tarragona.

 • 15.000 anys sense veure-hi
  SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  15.000 anys sense veure-hi

  Ens visita Josep Maria Vergès de l'IPHES de la URV. L'home que va descobrir els gravats a la cova de la font major de l'Espluga de Francolí a finals de novembre. Ens explica la feina que queda per endavant i com es donarà a conèixer aquesta troballa.

 • La presidenta de la Cambra titlla de vergonyosa la situació dels trens a Tarragona
  SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  La presidenta de la Cambra titlla de vergonyosa la situació dels trens a Tarragona

  En una entrevista que hem fet al seu despatx hem repassat alguns dels principals temes de l'actualitat del Camp de Tarragona. Des de infraestructures fins a l'explosió d'IQOXE passant per la manca de comerços oberts els dies que arriben creueristes a la ciutat.

 • "La falta de front comú ha fet que ens prenguin el pèl"
  SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  "La falta de front comú ha fet que ens prenguin el pèl"

  Reflexió que ha fet l'alcalde de Reus quan li hem preguntat sobre el perquè la pèrdua constant d'oportunitats del territori a l'entrevista que li hem fet avui al migdia.

 • Els veïns de Bonavista encara esperen els pèrits
  SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  Els veïns de Bonavista encara esperen els pèrits

  Representants dels veïns de Bonavista ha passat pel Soroll Camp de Tarragona per explicar-nos que encara esperen que els pèrits facin cap al barri per quantificar els danys causats per l'explosió d'IQOXE. A banda dels desperfectes que han relatat també ens han explicat que presentaran una denuncia conjunta contra els propietaris de l'empresa.

 • Persones que fan Salou Vídeo
  ESPECIAL SOROLL FESTA MAJOR SALOU

  Persones que fan Salou

  Avui hem anat fins a Salou per celebrar els 40 anys del Cos Blanc i, sobrerot, conèixer algunes de les persones que fan Salou. Des dels fundadors del Cos Blanc fins a l'Associació Sal-i-Ou passant pel Deliranto, la Fresita i l'actor William Miller.

 • Els Mossos reclamen un protocol més àgil en casos d'emergències químiques

  Els Mossos reclamen un protocol més àgil en casos d'emergències químiques

  El cap de la Regió Policial al Camp de Tarragona, Josep Maria Estela, ha passat pels micròfons del programa Soroll.

 • Aquest 2020 tots els infants atesos per Creu Roja han tingut la seva joguina
  SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  Aquest 2020 tots els infants atesos per Creu Roja han tingut la seva joguina

  Creu Roja ha pogut atendre un total de 2216 infants. Són més dels 2.200 que s'havia marcat per la campanya d'aquest any. Des de l'ens es reconeix que una part de l'èxit es deu a la iniciativa del Cap Nen/a Sense Joguina que va recaptar fins a 2366 joguines.

 • Un centre de dia pels sense sostre a Tarragona
  SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  Un centre de dia pels sense sostre a Tarragona

  Ens visita la Primera tinenta d'alcalde, consellera de Participació, Serveis Socials, Benestar Animal del Grup Municipal En Comú Podem, Carla Aguilar. Amb ella repassem els 6 primers mesos de govern i tractem qüestions com l'incident a la química però també la creació d'un centre de dia pels sense sostre.

 • Els alcaldes volen més informació en cas d'accident químic
  EXPLOSIÓ IQOXE

  Els alcaldes volen més informació en cas d'accident químic

  L'alcalde de Perafort, Martí Pla i el de la Canonja, Roc Muñoz, han coincidit al Soroll Camp de Tarragona d'avui en disposar d'informació al moment i poder-la compartir amb els seus convilatans en cas de produir-se un accident com el de l'explosió IQOXE.

 • Cargar más