Últimas noticias Hemeroteca
 • CULTURA

  Els alumnes de l'Institut Baix Camp de Reus, han portat per novena vegada un musical dalt de l'escenari. Aquest cop es tracta de "Chicago" que representen aquest dimecres 22 de maig al Teatre Bartrina.

 • Audio
  SOCIETAT

  Torna la Festa de les Flors més solidària a Reus. De la mà dels amics del barri Fortuny i Ajuda'ns ajudar els fons recaptats aniran a parar a l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Doctor Francesc Tosquelles.

 • Audio
  FIL DE CONVERSA

  Al Fil de Conversa d'aquest dimecres parlem amb Maria Alegret, cap de colla dels Xiquets de Reus, i Gorka Bertran, cap de colla de la Colla Jove Xiquets de Tarragona per analitzar l'inici de temporada de les dues colles i del món casteller en general.

 • Audio
  ESPORT

  Coneixem d'aprop un moviment que va a l'alça i que té a veure amb la dona i la pràctica esportiva des d'un punt de vista motivador i alegre: #OpalTeamWomanReus

 • Vídeo
  MÚSICA

  Es publica en plataformes digitals i format físic el primer treball del tarragoní Albert Burrut sota al nom artístic de Jay Lemon. Es tracta d'11 tracks que excel·leixen en qualitat compositiva i sonora.

 • Audio
  SOCIETAT

  La Cursa de la Dona de Reus ja fa temps que s'ha consolidat. I el que sorprèn aquest any és el creixent nombre de persones que hi volen participar. En repassem el recorregut, els missatges de la FUNCA en matèria de prevenció del càncer i deixem caure alguna anècodta que serveix per veure la implicació de les empreses de la ciutat.

 • Audio
  SOCIETAT

  UGT i CCOO a Tarragona passa pels nostres estudis per tal de reivindicar els drets de treballadores i treballadors que encara deixen molt que desitjar a casa nostra. Sobretot en el sector serveis.

 • Audio
  MÚSICA

  Aquest és el nom del nou single que ens presenta la cantant i compositora tarragonina Maria Moss. Afincada a Londres ens avança alguna novetat musical més i conversem amb ella de com li van les coses per la city.

 • Audio
  LITERATURA

  Amb Jordi Ferré de Cossetània Edicions fem un balanç de com han viscut la diada en aquesta editorial i també la feina que se'ls gira a partir d'avui mateix per a la campanya de nadal. De fet, avui mateix són a Barcelona presentant un nou volum de l'enciclopèdia castellera.

 • Audio
  ESPECIAL SANT JORDI

  Avui us hem volgut oferir una imatge diferent de la diada: a vista de Drac. Una mirada des de la Casa Joan Miret a la Rambla Nova de Tarragona i des de Tomàs Barberà Papereria a la plaça Mercadal de Reus. En aquets punts privilegiats hem conversat amb autors, editors, entitats...

 • Audio
  FIL DE CONVERSA

  Com veuen, viuen i senten la seva setmana santa dos dels màxims exponents de Tarragona i de Reus?. Francesc Seritjol i Francesc Pardro en rememoren els seus inicis i ens detallen els moments que per ells són més especials.

 • Audio

  Avui arrodonim la prèvia de Sant Jordi amb autors montblanquins amb un llibre que neix d'un programa de Ràdio Montblanc especialitzat en havaneres. Dels guions el programa en sorgeix una proposta atractiva tant per qui els agrada, com pels qui no els agrada el món d'aquest gènere musical.

 • Vídeo
  SANT JORDI 2019

  A SER Tarragona-Ràdio Reus us hem preparat una programació especial per tal de donar a conèixer l'obra d'alguns autors de dins i fora de casa nostra i amb els que hem volgut reflexionar sobre el procés creatiu de l'escriptura.

 • Audio
  LITERATURA

  Avui hem volgut conèixer d'aprop com es preparen dues editorials petites de casa nostra i una de més gran de cara a la pròxima festa del llibre i la rosa. Arola Editors, La Musca i Silva Editorial.

 • Audio
  ENSENYAMENT

  Per segon any consecutiu, l'Institut Salvador Vilaseca de Reus, organitza un espectacle musical i, aquesta vegada, és de creació pròpia. Les emocions són l'eix central de l'argument.

 • Audio
  ESPORT SOLIDARI

  La Capital del Baix Camp repeteix com a seu d'un torneig d'hoquei solidari envers els infants que pateixen càncer. Tot arrenca amb el cas d'en Joan, un gran aficionat a aquest esport, que mentre era a l'hospital jugava a partits d'hoquei amb la cullera de menjar.

 • Audio
  SETMANA SANTA REUS

  Així és com en Xavi Sirolla respon a què la mogut a participar a la setmana santa de Reus des de ben petit. L'acompanya Jordina Sirolla. Ens venen a parlar dels 75 anys de la Confraria de Nostre Pare Jesús del Calvari.

 • Vídeo
  MÚSICA

  Doble Rombo encara una recta final de concerts començant per casa, Reus, i amb la col.laboració de Joel Reyes, Joan Masdéu, Wences, Cori Garcia Alegria i Oriol Enguany.

 • Audio
  FIL DE CONVERSA

  Avui obrim un fil de conversa al voltant del pa de cada dia. Literal. Xavier i Tomàs Pàmies Sistaré han guanyat la Llesca d'Or de Catalunya un concurs de tast a cegues en el que també ha rebut menció especial el Forn i Pastisseria Huguet. Amb Ramón de la Fuente i els germans Sistaré mirem de treure l'entrellat de perquè es fa tant bon pa a Reus.

 • Vídeo
  MÚSICA

  La banda de Sant Feliu de Llobregat ens presenta el seu primer disc "Viaje al Centro". Una proposta d'Ska-Reggae que ens ha frapat pel missatge que té i per la frescor i la vitalitat de la música. Aquest divendres toquen a lo Submarino de Reus.

 • Audio
  SOCIETAT

  Aquest diumenge 31 de març arriba al centre de Reus la segona edició de la cursa 'Herois per l'Alzheimer'. Amb Fèlix Oliva parlem del certàmen d'aquest any i també del futur centre per malalts i familiars pioner a Catalunya.

 • Audio
  POLÍTICA MUNICIPAL

  Falten mans a l'administració i sobra mediocritat entres els qui ocupen plaça política a l'ajuntament. Són dues de les moltes reflexions que han fet als nostres estudis Javier Villamayor i Arga Sentís respectivament, ara que deixen la política municipal i sobre el seu pas per l'ajuntament de Tarragona.

 • Audio
  DIA MUNDIAL DEL SÍNDROME DE DOWN

  La Celia i la Eva són usuàries de Down Tarragona. Una entitat de pares i mares que des de fa 12 anys treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down i també integrar-les a nivell social.

 • Audio
  DIA MUNDIAL DE LA POESIA

  Amb Francesc Valls Calçada, Cinta Mulet, Núria Gómez i Xavi Plana descobrim que la poesia és molt més que uns paraules escrites sobre el paper. És quelcom que ens envolta en el dia a dia. També reflexionem sobre com fer-la més visible i si el reggaetón és poesia o no.

 • Cargar más