Sociedad
TARRAGONA

Pau Ricomà diputat d'ERC a la Diputació

Eudald Roca, alcalde de la Secuita, va impugnar l'acord que nomenava a Ricomà diputat provincial, una impugnació que no ha servit de res ja que la Junta Electoral de la Zona de Tarragona ha convocat els càrrecs electes per celebrar una nova votació en la que Pau Ricomà ha obtingut més suports.

ERC de Tarragona impulsa una consulta popular sobre els Jocs Mediterranis / Segura, Roger ACN

Tarragona

Durant aquest matí s'ha resolt la lluita per la cadira a la Diputació de Tarragona en representació d'ERC-AM. La Junta Electoral de Zona de Tarragona, ha iniciat de nou – amb la major brevetat possible, tal i com recomanava la sentència -la designació del diputat provincial. Aquest mateix divendres al migdia, en la votació celebrada a la sala de vistes de la Junta, Pau Ricomà Vallhonrat ha obtingut més suports que Eudald Roca Gràcia, de manera que Ricomà ha estat proclamat diputat provincial en representació d'ERC-AM.

Ricomà assenyalat per presumpta falsificació

Eudald Roca, alcalde de la Secuita, pretenia impugnar l'acord pel qual s'havia nomenat inicialment a Pau Ricomà diputat provincial. Roca acusa a Ricomà d'haver presentat quatre avals duplicats i de la falsificació d'un signatura. El ja diputat provincial ho nega tot plegat i no descarta presentar accions legals per les acusacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00