Miércoles, 29 de Junio de 2022

Otras localidades

CAS BPA

BPA tenia un valor d'uns 600 Milions d'euros abans de la intervenció

Aquesta és la estimació inicial dels germans Cierco, propietaris del 75% de les accions del Banc. Per tant, la seva reclamació econòmica a l'Estat podria ascendir als 450 milions d'euros.

BPA tenia un valor d'uns 600 Milions d'euros abans de la intervenció

ANA

BPA tenia un valor d'uns 600 Milions d'euros abans de la intervenció, segons les primeres estimacions dels germans Cierco

Tal i com van informar ahir a través d'un comunicat, Higini i Ramon Cierco, presentaran una demanda per danys i prejudicis contra l'Estat a principis d'agost.

Aquest anunci va arribar després que l'AREB informés que el valor de BPA és, en cas de resolució, de menys 313 milions d'euros i amb unes pèrdues que no queden cobertes amb els fons propis de 103 milions d'euros.

Segons ha pogut confirmar la SER, aquesta valoració distaria molt de la valoració del banc abans de la intervenció de l'INAF, que segons les primeres estimacions dels propietaris, seria d'uns 600 Milions d'euros, i inclou tant Banca Privada com Banco Madrid.

Per tant, tenint en compte que els germans Cierco són els propietaris del 75% de les accions del Banc, parlaríem de que la reclamació econòmica a l'Estat podria ascendir als 450 milions d'euros.

Finalment, tal i com es va avançar ahir, els propietaris també estan estudiant accions individualitzades contra membres de l'INAF i l'AREB per el seguit de decisions que s'han pres, és a dir, per les "conductes doloses o greument negligents", tal i com les anomenen els Cierco.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?