Lunes, 04 de Julio de 2022

Otras localidades

ECONOMIA

Els administradors de BPA confien que la resolució tingui un impacte nul pels clients

No es denunciarà als clients que no hagin pogut pagar els préstecs contractats amb el banc.

Imatge de l'oficina central de BPA

Imatge de l'oficina central de BPA / ANA

Els administradors de BPA confien que la resolució del banc tindrà un "impacte nul" sobre els interessos i drets dels clients

La Plataforma d'Afectats BPA ha informat avui a través d'un comunicat que així els ho van fer saber David Betbesé i Fernando Vázquez en la reunió mantinguda ahir.

Malgrat conèixer la valoració negativa de l'entitat feta pública per l'AREB la setmana passada, en la qual es parla de 103 milions d'euros de pèrdues que no quedarien coberts amb els fons propis, l'advocada que lidera la Plataforma d'Afectats, Anna Solè, diu que confia en que els clients recuperen tots els seus drets.

Per altra banda, els reponsables de l'entitat han assegurat a la Plataforma que els clients que no han pogut pagar els seus crèdits contractats amb el banc, perquè tenen els diners atrapats a BPA, no rebran cap reclamació judicial.

Pel que fa al calendari, han informat que el procediment de verificació dels actius, que està duent a terme l'empresa auditora Pricewaterhouse, "previsiblemet" estarà conclòs durant el mes d'agost vinent.

Finalment la Plataforma ha informat que van plantejar als administradors diversos casos que requerien una solució immediata.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?