Sábado, 19 de Junio de 2021

Otras localidades

Les franquícies es pirren per un local buit a Figueres

Figueres és una de les ciutats més atractives de l’Estat per muntar-hi una franquícia. Ho diu un informe d’una important consultora del sector que també destaca Girona i Platja d’Aro entre els municipis amb les zones comercials més actives. A Figueres, fins i tot, les principals marques catalanes i espanyoles tenen problemes per trobar bons locals perquè estan tots plens.

Un carrer comercial de Figueres.

Un carrer comercial de Figueres. / ACN

Als quatre carrers del centre de Figueres on hi ha més trànsit de compradors és pràcticament impossible trobar un local buit per obrir-hi una nova franquícia. I és que per les principals marques estan més interessades en obrir un establiment a la capital de l’Alt Empordà que a moltes altres ciutats que són capital de província.

Segons la consultora T4 Franquícias, Figueres és especialment atractiva per aquests negocis per la gran afluència de públic de la seva zona d’influència, per la proximitat amb França i per les milers de persones que arriben a la ciutat per visitar el Teatre Museu Dalí.

José Aragonés, soci director de la consultora T4 / Figueres, ciutat interessant per les franquícies

A Girona ciutat, els carrers Joan Maragall i el Carrer Migdia, són els més buscats per la franquícies i a Platja d’Aro el carrer principal és considerat la perla de la Costa Brava pels empresaris del sector.

La inversió inicial per obrir una franquícia varia molt en funció del negoci. Obrir un botiga pot costar uns 60.000 euros, i un restaurant fins a 1 milió.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?