Lunes, 24 de Enero de 2022

Otras localidades

ÚLTIMA HORA ÚLTIMA HORA Un atacante muerto tras irrumpir armado en una clínica universitaria en Alemania

Nus pel futur de les jubilacions

Els joves de la UGT, "Avalot", han protestat avui davant la tresoreria de la Seguretat Social a Barcelona sota el lema "no en boles". Ho fan davant el negre panorama que li espera a la joventut pel que fa a pensions

Desnudos para protestar por las jubilaciones que le esperan a los jóvenes / La protesta dels joves de la UGT davant la seu de la Tresoreria de la Seguretat Social a Barcelona / ACN

Quatre joves sindicalistes s'han despullat amb el cos pintat aquest matí davant la seu de la Tresoreria General de la Seguretat Social de Barcelona per demanar que la FP i els graus universitaris se sumin al full de cotitzacions.

Amb el lema 'No a boles' quatre membres del sindicat han denunciat que el sistema de pensions no s'ajusta a la situació laboral dels menors de 35 anys. "A dia d'avui ens estem inserint al mercat laboral amb 30 anys i això impossibilita cobrar el 100% de la jubilació amb 65 anys", segons la portaveu d'Avalot-JUGT, Afra Blanco.

Per això, el sindicat proposa que un grau mitjà de FP computi com un any cotitzat, un grau superior com dos anys i un grau universitari com a tres.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?