Sociedad

El barri vell de Girona es posa a prova amb el rodatge de 'Joc de Trons'

Des d’avui i fins el 16 de setembre, el rodatge de la sèrie afectarà la mobilitat del barri vell. Els veïns i comerciants, entre resignats i expectants.

Girona

Fins dissabte l’equip de rodatge de Jocs de Trons tallarà 3 carrers del Barri Vell de Girona; Ferran el Catòlic, Bellaire i la Plaça del Jurats. La situació es complicarà del 3 al 16 de setembre quan comenci el rodatge pròpiament dit.

La zona afectada. / Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona ja ha informat que durant aquests dies no es podrà accedir a un perímetre bastant important del barri com la pujada de Sant Martí, el monestir de Sant Pere de Galligants o els voltants de la Catedral. I moltes altres zones del call jueu. Hi haurà un aparcament alternatiu a la Facultat de Lletres de la UdG.

Els veïns i comerciants de la zona han recollit una acreditació especial per si han d’anar a la feina o han d’utilitzar el cotxe. Entre els comerciants afectats que hem parlat hi ha expectació – i cert nerviosisme- per saber com els afectarà tot plegat.

Veïns del barri vell

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000106188/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Les últimes setmanes l’equip de Jocs de Trons ha fet proves de vestuari al Palau de Fires a centenars de persones que van ser escollides en un càsting multitudinari a finals del passat mes de juny.

Girona serà l’escenari de la sisena temporada d’aquesta exitosa sèrie de televisió produïda per HBO que té fans a tot el planeta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00