Lunes, 04 de Julio de 2022

Otras localidades

AIGUA POTABLE

CAPESA farà públics els seus comptes

Vol demostrar que el consell d'administració no obté beneficis del subministrament

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Martín, i el president de CAPESA, Eduard López, durant la compareixença el passat estiu per explicar els talls d'aigua a Escaldes a causa de les torrentades.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Martín, i el president de CAPESA, Eduard López, durant la compareixença el passat estiu per explicar els talls d'aigua a Escaldes a causa de les torrentades. / Arxiu (ANA)

La companyia d'aigües d'Escaldes, CAPESA, farà públics els comptes de la societat per demostrar que els membres del consell d'administració "no cobren molts diners".

Les conseqüències polítiques i econòmiques que tindran els talls d'aigua del passat estiu a Escaldes-Engordany no trigaran a arribar. Per això, la companyia gestora del servei d’aigües de la parròquia s'està preparant per defensar-se de les diferents acusacions que ha rebut, tal i com ha explicat el seu president, Eduard López.

Per altra banda, CAPESA ja ha decidit com compensarà els danys que van patir els abonats arrel dels talls de subministrament del passat estiu: oferirà als clients una rebaixa del 33% sobre la factura trimestral que paguen el mes d’octubre, i que recull el consum dels mesos de juliol, agost i setembre.

Amb aquesta acció, CAPESA considera que el tema queda resolt, com a mínim a nivell administratiu, tot i que López ha afegit que contestaran les 20 queixes que van rebre una per una personalment.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?