Sociedad
ELECCIONS COMUNALS

DA es desmarca de la plataforma anti UL

Els taronges no es presentaran a Sant Julià segons ha confirmat a la SER Èric Jover

Èric Jover en una reunió d'executiva del partit en la què es va aprovar l'estratègia de les properes comunals. El secretari general de DA confirma que la formació no es presentarà a Sant Julià. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Demòcrates per Andorra no concorrerà a les eleccions comunals a Sant Julià després que no doni suport a la plataforma alternativa a Unió Laurediana.

El secretari general, Èric Jover, en declaracions a l'Hora Andorra, ha deixat clar que no presentaran cap llista en aquesta parròquia a les eleccions del 13 de desembre.

Ha explicat que han treballat de valent en la construcció de la plataforma fins al punt d'haver presentat dues llistes, una d'elles liderada per Ladislau Baró i la segona per Rossend Areny. Cap de les dues ha rebut el suport i sembla que la que tirarà endavant estarà encapçalada per Bruno Bartolomé. Per Jover, possiblement han primat més les persones que el projecte polític i davant d'aquesta situació han decidit fer un pas enrere.

Èric Jover explica les raons per les quals no s'ha assolit un pacte de centre esquerra a Sant Julià

00:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0113720151102144415/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

D'altra banda, a Andorra la Vella encara mantenen esperances de poder concórrer junts amb Coalidició d'Independents i, per tant mantenir el pacte. Tot i això, els demòcrates no acaben d'entendre les converses que està havent-hi entre Liberals d'Andorra i Cd'I. Per aquest motiu, estan treballant per presentar una llista en solitari.

Jover afirma que fins el darrer moment no donaran per trencat el pacte amb Cd'I a la capital

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0113720151102144718/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El que ha volgut deixar clar que en cap moment es va plasmar per escrit que l'actual cònsol major, Jordi Minguillón havia de ser el número u de la llista.

El mateix Jover esperarà al proper dimecres per veure quin serà l'escenari electoral i valorar l'estat de salut del pacte que es va fer entre les dues formacions en les passades generals. El que no seria coherent és un acord DA+Cd'I a les generals i Cd'I i Liberals al comú de la capital.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00