Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad
CULTURA

L'escriptor Albert Sánchez Piñol presenta ‘Vae victus’ a Capçanes

L’autor celebra que Jaume Collet-Serra porti al cinema la primera part de la saga, i no descarta que n’hi hagi una tercera. La novel·la s’ha presentat al Priorat en homenatge a un dels protagonistes de la història, el guerriller Carrasclet.

Primer pla de Sánchez Piñol. / ACN

Capçanes

L’escriptor Albert Sánchez Piñol ha presentat oficialment aquest diumenge a Capçanes la segona novel·la de la saga de Victus en honor a un dels protagonistes de la història, el guerriller Carrasclet, que va néixer en aquesta població.

A ‘Vae Victus’ l’enginyer militar Martí Zuviría viatja fins a la guerra americana i a la que Felip V va declarar als francesos. Just aquí és on el protagonisme passa a mans del guerriller antiborbònic Pere Joan Barceló, conegut com a Carrasclet. Durant la presentació, l’autor ha assegurat que fer la presentació en aquest poble de no més de 500 habitants és un “acte de justícia” al personatge.

Ara el primer llibre, del qual se n’han venut més de 250.000 exemplars i s’ha traduït a 17 llengües, farà el salt a la gran pantalla de la mà de Jaume Collet-Serra. Sánchez Piñol celebra que l’adaptació estigui a mans del cineasta i no tanca les portes a fer una tercera part protagonitzada per Zubiría.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00