Sociedad

L'oci és com una medicina

El Teatre Coliseum acull l'espectacle La Fuerza del Destino per retre tribut a Mecano, la banda més influent del pop espanyol

Grup Balaña

Barcelona

Molts són els nostàlgics que enyoren poder tornar a l'època dels 90 i gràcies al Grup Balaña podran fer-ho aquest Nadal.

El proper dia 12 de desembre s'estrenarà al Teatre Coliseum l'espectacle La Fuerza del Destino per retre tribut a Mecano, la banda més influent del pop espanyol.

El grup va oferir el seu últim concert a setembre de l'any 1992 i des de llavors han estat moltes les obres que han aconseguit omplir els aforaments d'alguns dels teatres més importants del nostre país. No obstant això, també són cada vegada més els fans que volen tornar a recordar en viu i en directe alguns dels temes i coreografies que van marcar una època.

A La Fuerza del Destino conviuen les composicions musicals magistrals dels germans Cano que formen part de l'ADN musical de milers d'espanyols amb una posada en escena espectacular. La bellesa visual d’un espectacle d’aquestes característics és un regal per els nostres ulls i per la nostra salut mental.

Segons va explicar la Dra. Christine Moll, consellera professional i professora de consergeria i serveis humans del Canisius College a Buffalo (Nova York), l'oci és com una medicina, "es transmet al nostre cervell, renova el nostre esperit, ens dóna claredat de pensament , beneficia el bon funcionament de la pressió arterial. Per a tota la dimensió de la nostra vida: la nostra salut física, mental, espiritual i cognitiva".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00