Sociedad

Absurds i singulars

Si vols fugir de la xafogor propi dels carrers comercials aquest Nadal, et proposem desenvolupar la teva oci en un altre enclavament, el teatre

www.absurdsisingulars.com

Barcelona

Si vols fugir de la xafogor propi dels carrers comercials aquest Nadal, et proposem desenvolupar la teva oci en un altre enclavament, el teatre.

En unes dates on el nostre temps en família augmenta notablement, recomanem Absurds i singulars, una obra dels anys 70 carregada d'humor cruel i mordaç d'Alan Ayckbourn -rei de la comèdia britànica- centrada, precisament, en un dia de Nadal.

Dirigida per Joan Peris, la representació recupera les vivències de tres matrimonis, en tres cuines en tres nits de Nadal. L'acció ens parla de la misèria conjugal, de la consciència de classe, de parelles incompatibles, l'obsessió pel fracàs i la soledat. Les tres famílies representen la classe baixa, la classe mitjana-alta i la classe alta de la societat de l'època. Els diferents pors i tòpics de cadascuna representen l'eix central d'aquesta obra.

En ella veurem representat el pitjor de nosaltres mateixos enfocat des d'una de les armes més efectives: la comèdia. 100 minuts on comprendrem el bo que és riure dels nostres propis defectes i ens ajudarà a relativitzar segons quines situacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00