Sociedad

Presó per un dels dos detinguts pel crim del Caribbean

La jutge que ha pres declaració als dos joves de Salt detinguts per la mort d'un noi, diumenge passat, n'ha enviat un a la presó i ha deixat l'altre en llibertat però li ha retirat el passaport i l'obliga a presentar-se periòdicament al jutjat. Tots dos estan acusats d'homicidi

Exterior de la discoteca Caribbean / ACN/arxiu ACN

Girona

A tots dos, veïns de Salt de 26 i 27 anys,  els acusen d'un delicte d'homicidi d'un jove de 22 anys, que va morir abans d'ahir a l'Hospital Josep Trueta on estava ingressat des de la matinada de diumenge, quan va rebre una brutal pallissa a les portes de la discoteca Caribbean, al polígon del Mas Xirgu.

Els dos acusats són dos homes de Salt, de 26 i 27 anys que aquest matí han declarat davant la jutge. A un l'ha enviat a la presó; a l'altre l'ha deixat en llibertat però li ha retirat el passaport i l'obliga a comparéixer periòdicament al jutjat.

L'agressió va passar diumenge a la nit a la sortida de ladiscoteca Caribbean. Els dos detinguts van apallisar la víctima, el van deixar inconscient a terra i van fugir. El van trobar els Mossos quan van arribar al lloc, cap a quarts de sis del matí, i el van traslladar a l'Hospital Josep Trueta de Girona on va morir dimecres.

El 24 de febrer de 2012, un noi va morir també apallissat a la sortida d'aquesta mateixa discoteca Caribbean. L'homicida va acabar condemnat a 3 anys i mig de presó per l'Audiència de Girona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00