Sociedad

Camil Ros es presentarà per liderar la UGT de Catalunya

Ros ha explicat al programa ‘El Balcó’ de Ser Catalunya que aspirarà a la successió de Josep Maria Álvarez al capdavant del sindicat

La UGT denuncia que Catalunya encara compta amb 400.000 llocs de treball menys que abans de la crisi / Torné, Josep Ramon ACN

Barcelona

El passat mes de juny, Álvarez va confirmar que deixaria el càrrec aquest proper abril després de 20 anys al capdavant de l'organització i, fa poc més d'un mes, va fer oficial la seva candidatura per liderar la UGT de tota Espanya. Des d'alehsores, Camil Ros és qui més havia sonat com a nou número 1, juntament amb Matías Carnero (fins ara secretari general adjunt) i Laura Pelay (actual secretària d'Estat del Benestar i Treball del sindicat).

Amb la retirada de Carnero de la cursa pel lideratge a mitjans de gener, Ros ha decidit fer el pas: "Si hi ha consens perquè això sigui així, jo estic disposat a encapçalar", ha apuntat, i ha afegit que buscarà una candidatura d'unitat: "Començarem a parlar i començarem a sumar amb la resta de noms. Som una organització exemplar en la gestió de la pluralitat".

Si arriba al càrrec, Camil Ros s'ha marcat com a principals objectius aconseguir que es derogui la reforma laboral i incrementar l'actual salari mínim interprofessional.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00