Sociedad

Rivera creu que no hi haurà referèndum

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, diu a la SER que el PSOE no acceptarà un referèndum per Catalunya per aconseguir la presidència perquè la direcció socialista així ho té acordat. Una versió contrària a la que defensa En Comú Podem

Rivera se da dos semanas para aclarar si hay nuevo gobierno o elecciones

Rivera se da dos semanas para aclarar si hay nuevo gobierno o elecciones / BEA POLO

Barcelona

Sobre les negociacions per formar Govern a Madrid, Ciutadans creu que el PSC en cap cas acabarà pactant un referèndum d'independència amb En Comú Podem i per tant, que el PSOE no acceptarà això per obtenir el SÍ de Podemos perquè Sánchez sigui president. Així ho ha assegurat Albert Rivera en declaracions a la SER.

El president de Ciutadans s'ha mostrat disposat a parlar amb els partits independentistes però, segons diu, només per contrastar les discrepàncies. En canvi, Rivera assegura que tant el seu partit com els socialistes comparteixen una mateixa recepta per resoldre la crisi territorial: diàleg, nou sistema de finançament i reforma constitucional. Més enllà d'això, no contempla cap altra via que solucioni la situació de Catalunya.

Albert Rivera : 'No crec que el PSC accepti un referèndum'

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000001066237/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta versió d'Albert Rivera contrasta amb la tesi que manté En Comú Podem. La confluència catalana de Podemos ha reiterat els últims dies que no contempla que hi hagi un acord entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias que no inclogui un referèndum per Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00