Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

CULTURA

Tarragona acull la maqueta inèdita del Titanic més gran del món

S'exposa per primera vegada a tot l'Estat a partir d'aquest dimarts. Després de la seva estada al Moll de Costa tarragoní viatjarà a Barcelona i a diferents països del nord d'Europa.

La maqueta fa 12 metres de llarg.

La maqueta fa 12 metres de llarg. / Cedida

“La història del Titanic és una de les més universals que existeixen”. La Fundació Titanic ha volgut fer un pas més per divulgar-la creant la maqueta més gran del món que s’hagi construït mai. Segons el seu president, Jesús Ferreiro, “veure-la és com una classe magistral de tot el que comportava”.

El buc, de 12 metres d'eslora, és una reproducció a escala 1/30 amb tot luxe de detalls. Està obert per un lateral, de manera que s'hi poden veure els camarots, les bodegues, els salons i fins i tot els plats posats a la taula. L'ús d'audioguia és obligatori, ja que és l'element que permetrà conèixer a fons la història.

Detall de la maqueta. / Àlex Soler

S'ha acabat de construir fa molt poques setmanes a Granada, i el Moll de Costa tarragoní és el primer lloc on es pot visitar. Quan marxi de la ciutat iniciarà una gira per Bilbao, Vigo i Barcelona i després marxarà cap al nord d'Europa.

Es podrà visitar fins el proper 22 de maig, i les entrades costaran entre 5 i 10 euros.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?