Sociedad
CORREDOR DEL MEDITERRANI

Pastor es compromet a acabar el tram Tarragona – Vandellòs l'any que ve

La ministra en funcions s'ha compromès a acabar aquestes obres en una visita a Cambrils. són unes obres que fa més de 15 anys que es van començar, i durant algunes èpoques han estat aturades.

La ministra, Ana Pastor, a la cabina d'una màquina, durant la visita d'obres a Cambrils. / Jaume Sellart EFE

Cambrils

La Ministra de Foment en funcions, Ana Pastor, ha visitat les obres del corredor del mediterrani a Cambrils. En aquesta visita d’obres que s’ha fet a la futura estació que hi haurà al municipi cambrilenc, ha assegurat que el tram Tarragona - Vandellòs del corredor del mediterrani estarà enllestit el primer trimestre de 2017.

Prioritari

Les obres del corredor del mediterrani fa més de 15 anys que es van començar, i durant algunes èpoques han estat aturades i quan han avançat ho han fet a pas de tortuga. Ara però, sembla que les obres avancen a bon ritme i el pressupost previst contempla que es puguin arribar a acabar les obres enguany. Tot i això, segons els tècnics, el tram entre Tarragona i Vandellòs no estarà enllestit fins el primer trimestre de l’any 2017, ja que s’hauran de fer proves de seguretat entre d’altres qüestions tècniques.

Pastor ha explicat que aquest tram, de 65km, està pressupostat en més de 800 milions d’euros. Ha assegurat que “és molt important” perquè és l’únic tram de via única que hi ha entre la frontera francesa i València. Ha detallat a més, que quan es posi en funcionament , “entre febrer i març de l’any vinent”, tindrà un gran impacte social pels usuaris del tren que s’estalviaran 35 minuts de trajecte entre Barcelona i València.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00