Sociedad
SUCCESSOS

Un home mata una dona i després confessa el crim a la Policia Local

Un home mata una prostituta i després s'entrega a la policia. Ha passat aquesta matinada a Valls, a l'Alt Camp. Els Mossos d'Esquadra investiguen què és el que ha passat.

Reus

Faltaven pocs minuts per les 3 de la matinada quan un home s'ha personat a les dependències de la Policia Local de Valls i ha confessat que havia apunyalat una dona després d'una discussió al seu domicili, al Carrer de la Muralla de la capital de l'Alt Camp. 

Quan els agents han arribat al lloc dels fets han trobat el cadàver de la dona que presentava evidents signes de violència.

Segons ha pogut saber SER Catalunya la víctima era una prostituta i ell n'era un client habitual. Tot apunta que el presumpte homicida hauria volgut formalitzar una relació sentimental però ella s'hi hauria negat.

Segons informa l'Agència Catalana de Notícies, l’agressor vivia tot sol al pis i s’havia mudat a l’edifici a finals de l’any passat. Els veïns de la zona han informat que era un home “tranquil” i “poc sociable”, amb qui només se saludaven quan es creuaven a l’escala. 

Està previst que aquest dilluns es practiqui l'autòpsia al cos de la dona pel que no s'espera que el detingut passi a disposició del jutge fins dimarts.

L’Ajuntament convoca un minut de silenci

El consistori l'ha convocat per aquest dilluns al migdia a la plaça del Blat en senyal de condol i rebuig per l'homicidi. En una piulada a Twitter, l’alcalde de Valls, Albert Batet, s’ha mostrat consternat i també ha lamentat i condemnat els fets.

El crim masclista "no està acreditat"

El jutjat d'Instrucció número 2 de Valls, en funcions de Guàrdia s'ha fet càrrec de la investigació del cas i ha fet l'aixecament del cadàver, tasques que han durat fins a les 9 del matí. Segons un comunicat del TSJCAT, "no està acreditat, en aquest moment, que sigui un crim de violència masclista" i afegeix que "víctima i sospitós es coneixien i comparteixen la mateixa nacionalitat però no consta que tingueren una relació". En cas que s'acabés demostrant que es tracta d'un nou cas de violència de gènere el cas passaria al Jutjat número 1 de Valls, competent en matèria de violència sobre la dona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00