Sociedad
TARRAGONA

Detingut un lladre reincident per matar una dona després d'assaltar-la

Els Mossos el van detenir dijous a la tarda poques hores després de cometre el crim. L'individu és un lladre reincident, d'uns 30 anys, que compta amb nombrosos antecedents policials per robatoris amb violència.

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra davant la vivenda de la víctima / Jaume Sellart EFE

Tarragona

La dona de 54 anys va aparèixer morta quan faltaven pocs minuts per les quatre de la tarda al replà de casa seva. En un primer moment no es descartava cap hipòtesis però els veïns apuntaven que havien vist fugir un home de l'immoble. Tot apunta que l'individu va seguir la víctima, que havia anat a treure diners al caixer després de treballar, i la va assaltar quan va entrar al bloc de pisos on vivia amb els seus fills i el seu marit al carrer Fra Antoni Cardona i Grau.

El cos de la dona no presentava cap ferida sagnant. Tot i que l'autòpsia se li practicarà dilluns, la principal hipòtesis és que l'agressor l'hauria colpejat i escanyat fins a produir-li la mort.

Detingut poques hores després

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'individu al carrer Sant Antoni Maria i Claret tres hores després de cometre el crim. Primerament el van acusar de dos robatoris violents i més tard se'l va poder relacionar amb la mort violenta de la dona. El seu "modus operandi" que consistia en atacar les víctimes, el va delatar. De fet, se'l relaciona almenys amb vuit robatoris violents produïts els darrers quatre dies a Tarragona.

Fonts properes a la investigació descarten que tinguessin relació: ella era psicòloga del Grup Pere Mata de Reus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00