Sociedad
TARRAGONA

200 persones fan un minut de silenci en record de la dona morta a Tarragona

Prop de 200 persones s'han concentrat aquest divendres al migdia a la plaça de la Font de Tarragona per homenatjar la dona morta a mans d'un lladre el dijous a la tarda al replà de casa seva.

La plaça de la Font de Tarragona durant el minut de silenci per l'homicidi d'una dona de 54 anys. / Segura, Roger ACN

Tarragona

Tristesa, impotència i ràbia són alguns dels adjectius que descriuen les cares de les persones que aquest migdia s'han concentrat a la plaça de la Font de Tarragona per fer un homenatge a la dona de 54 anys morta ahir a casa seva mentre un lladre l'atracava.

L'acte commemoratiu ha estat presidit pel conseller d'Interior de la Generalitat, Jordi Jané, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president de la Diputació Josep Poblet, i també Joan Amigó conseller delegat de l'Institut Pere Mata on treballava la víctima. En les declaracions als mitjans de comunicació, tant Jané com Ballesteros han volgut destacar que es tracta d'un fet puntual i gens alarmant. 

A les 12 del migdia els diferents centres del grup Pere Mata de Reus han fet un minut de silenci. Tot i això, el centre on treballava la víctima, situat a l'Avinguda Maria Cristina de Tarragona, no ha pogut obrir les seves portes avui.

Escorcoll a casa el detingut

Aquest migdia s'ha autoritzat un escorcoll de casa l'home detingut pel presumpte crim. El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha apuntat que hi ha indicis que apunten cap a ell, tot i això, espera que l'escorcoll serveixi per esclarir més coses. Està previst que l'individu, de 38 anys, passi a disposició judicial el proper diumenge o dilluns al matí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00