Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 28 de Enero de 2020

Otras localidades

Abocament massiu de pneumàtics a La Muga

Centenars de pneumàtics han aparegut a la llera de la Muga al municipi de Cabanes, a l'Alt Empordà. L'alcalde diu que els han llençat en dos punts, que hi ha pneumàtics de tots tipus i que, com ha mínim, hi han participat dues furgonetes. Ja ho han denunciat al Seprona i també ho posaran en coneixement de l'ACA -que és qui els ha de retirar- i l'Agència de Residus de Catalunya.

Hi ha centenars de pneumàtics abocats. /

L'abocament el van detectar a finals de la setmana passada i, segons l'alcalde, Alejandro Hernández, es va fer en molt poc temps i d'una manera perfectament coordinada perquè ningú se'n va adonar.

Diu l'alcalde que es tracta de material d'algun taller o tallers perquè hi ha centenars de pneumàtics de diferents tipus de vehicles.

Alejandro Hernández, alcalde de Cabanes / Centenars de pneumàtics abocats a la Muga

Hernández ha explicat que ja han denunciat l'abocament al Seprona i que estan elaborant un informe per l'ACA i l'Agència de Residus de Catalunya, les dues autoritats competents.

L'alcalde de Cabanes recorda que els pneumàtics estan gravats amb una taxa per gestionar-ne el reciclatge un cop han acabat la seva vida útil.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?