Martes, 26 de Enero de 2021

Otras localidades

AEROPORT REUS

L'aeroport recupera les rutes de Knock, Amsterdam i Liverpool per aquest estiu

Fins el proper mes d'octubre, l'aeroport de Reus oferirà 28 destinacions al llarg de la temporada d'estiu. D'altra banda es mantenen les dues amb Ryanair per l'hivern que ve.

Aeroport de Reus

Aeroport de Reus / Laia Poblado (ACN)

Fins el proper mes d'octubre, l'aeroport de Reus oferirà 28 destinacions al llarg de la temporada d'estiu, que ja ha començat i que s'allarga, en funció de la companyia, fins a finals de setembre o finals d'octubre. D'aquestes 28 destinacions, 3 s'han recuperat i l'any passat no s'oferien: Knock, Amsterdam i Liverpool. Ricard Font, el secretari general d'Infraestructures de la Generalitat, assegura que el creixement és generalitzat i apunta cap les rutes britàniques com a les principals responsables d'aquest augment.

En total s'oferiran 122.000 places més que l'any passat, gràcies en gran part, per l'ampliació de la temporada d'estiu. D'altra banda, enllaços amb Rússia, l'operador turístic, Coral Travel, ha avançat la seva temporada d'estiu al 30 d'abril i amplia la seva oferta en un 15%.

Pel que fa a l'hivern vinent, Ryanair manté les rutes de Londres a l'aeroport d'Stansted i també la d'Eindhoven.

Europe Routes

Aquest dimecres en la Reunió de la Taula Estratègica de l'Aeroport reusenc, s'ha anunciat que l'aeroport de la capital del Baix Camp està estudiant presentar-se per organitzar un esdeveniment del sector de cara l'any 2018 o 2019.

La trobada del sector, coneguda com Europe Routes, pot arribar a concentrar un centenar de companyies. Aquest any s'ha celebrat a Cracòvia, i des de la Generalitat es plantegen postular-se per organitzar aquest esdeveniment, de cara l'any 2018 o 2019.

A Catalunya, l'Europe Routes no s'ha celebrat mai. El que sí que es celebra l'any vinent a Barcelona, és un Congrés aeronàutic que es coneix com World Routes, el mateix que pretén organitzar Reus d'aquí dos anys però a gran escala.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?