Sociedad

Cultura aposta per renovar les exposicions permanents dels museus de Lleida

El director dels serveis territorials, Josep Borrell, diu que els principals museus lleidatans "tenen molt marge per créixer".

Imatge del Museu de Lleida dissabte passat amb motiu de la Nit dels Museus ACN

Lleida

La Conselleria de Cultura aposta per renovar i actualitzar les exposicions permanents dels principals museus de Lleida per aconseguir atreure encara més visitants. L’any passat els 10 que hi ha inclosos a la Xarxa de Museus de Lleida i l’Aran van rebre més de 113.000 visitants.

ENTREVISTA. Josep Borrell, delegat de Cultura: els Museus de Lleida tenen 'molt marge per créixer'

05:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000154355/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El director dels Serveis Territorials de cultura a Lleida, Josep Borrell, posa d'exemple el Museu d'Isona i Conca Dellà que ha passat de centrar-se de l'època romana als dinosaures. O el Museu de Lleida Diocesà i Comarcal, inaugurat fa 11 anys, que hauria d'incloure noves peces, perquè els dipòsits han anat creixent i han incorporat noves obres.

Enguany, segons Borrell, entre el Departament de Cultura ila Diputació de Lleida s'invertiran 270.000 euros en els 10 principals museus del territori, inclosos a la Xarxa de Museus de Lleida i l'Aran.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00