Martes, 26 de Enero de 2021

Otras localidades

SOCIETAT

Ensenyament nega que hi hagi cap boom d'absentisme per culpa de l'enterovirus

Neguen que s'hagin produït més absències del que és habitual durant una estació com la primavera. Diuen que l'episodi està controlat i els centres informats.

Penjadors d'una escola

Penjadors d'una escola / Eva Hidalgo

Des de la delegació territorial d'Ensenyament a Tarragona, la seva directora, Sílvia Rodes, ha negat que s'hagin produït més absències del que és habitual durant una estació com la primavera: "és una època que hi ha molts refredats, no hi ha més absentisme que altres anys".

Balanç de preinscripció

El Departament ha fet balanç aquest dilluns del procés de preinscripció escolar al Camp de Tarragona. Tal com estava previst i ja va anunciar en el seu dia la Conselleria d'Ensenyament, no s'ha tancat cap grup sencer de P3, el que sí que s'ha fet és suprimir algunes línies de P3 en alguns centres però s'ha equilibrat amb l'obertura de noves. En total se n'han suprimit 7 i se n'han creat 7, unes xifres que poden variar de cara al setembre quan es tanqui definitivament les llistes i es comenci el curs escolar 2016-2017. Des de la Generalitat asseguren que les famílies en un 95% han pogut preinscriure's al centre que volien.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?