Miércoles, 05 de Octubre de 2022

Otras localidades

TARRAGONA

La Generalitat defensa la indústria química després de l'episodi de les columnes de fum

El govern català ha defensat aquest dijous les empreses de la indústria química de Tarragona i assegura que l'incident de les columnes de fum de Repsol i Dow Chemical al polígon Nord són fets puntuals.

El conseller Jordi Baiget, a Tarragona, en la clausura de la jornada “La indústria química i l’energia: competitivitat i medi ambient”

El conseller Jordi Baiget, a Tarragona, en la clausura de la jornada “La indústria química i l’energia: competitivitat i medi ambient” / Segura, Roger (ACN)

Aquest dijous el Conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha fet el discurs de clausura de les jornades "La indústria química i l'energia: competitivitat i medi ambient". Un discurs que ha enfocat principalment a defensar la indústria química de Tarragona, remarcant que representa un 25% del total de la indústria química d'Espanya. Baiget ha assegurat que en matèria de competitivitat "ja no es poden acceptar més retards" pel que fa a infraestructures com la del Corredor del Mediterrani. D'altra banda ha afegit que el cost de l'energia és un assignatura pendent perquè el territori pugui ser més competitiu.

Pel que fa al medi ambient, el conseller de la Generalitat, ha assegurat que no en aquesta matèria "no hi ha debat". Ha explicat que es tracta d'un model d'èxit. Baiget ha contestat també les preguntes dels mitjans de comunicació, aquí ha estat quan ha defensat la tasca de la indústria química de Tarragona assegurant que l'incident de les grans columnes de fum viscut a principis de setmana al polígon químic Nord és puntual. Ha dit que les empreses instal·lades a Tarragona inverteixen molt en seguretat i mediambient: “Que hi hagi un episodi no trenca tota una història d’inversions positives que s’han fet en matèria mediambiental. Poden passar fets, alguna fuita o descontrol, però això no pot amagar les grans inversions que han fet aquestes empreses”.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?