Sábado, 25 de Junio de 2022

Otras localidades

TROBADA EMPRESARIAL DEL PIRINEU

Puigdemont lloa el coratge dels empresaris per liderar la quarta revolució industrial

Ha defensat les dades econòmiques que es registren a Catalunya com ara les de les exportacions

El president de la Generalitat a la seva arribada a la Seu d'Urgell per participar a la 27ª Trobada Empresarial del Pirineu.

El president de la Generalitat a la seva arribada a la Seu d'Urgell per participar a la 27ª Trobada Empresarial del Pirineu. / M.B. (ANA)

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, defensa el coratge dels empresaris per liderar la quarta revolució industrial.

Puigdemont ha estat l'encarregat de fer la conferència inaugural de la 27a Trobada Empresarial del Pirineu que té lloc a la Seu d'Urgell.

Referint-se al títol de l'esdeveniment "Decidir en un món incert", ha destacat que davant de la indecisió la clau és el coratge i tenir coneixement de la informació. Ha defensat les dades econòmiques que s'estan registrant a Catalunya com ara les que indiquen un creixement de les exportacions.

Per la seva part, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha destacat que la Trobada Empresarial és un èxit i ha fet una crida als empresaris a invertir al Pririneu.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?