Domingo, 20 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Un 9,5, la millor nota de selectivitat a Lleida

Ferran Capell, alumne del Col·legi Claver, vol estudiar Medicina a Pamplona i Núria Alegret, de l’Institut de Tremp, opta per Biotecnologia a la Universitat de Lleida.

Ferran Capell, estudiant del Claver i Núria Alegret, de l'Institut de Tremp

Ferran Capell, estudiant del Claver i Núria Alegret, de l'Institut de Tremp / RÀDIO LLEIDA

Un 9,5 sobre 10 és la nota més alta de la selectivitat a la demarcació de Lleida. Comparteixen aquesta gran nota Ferran Capell, alumne del Col·legi Claver de Lleida i Núria Alegret, veïna d’Isona i Conca Dellà i estudiant de l’Institut de Tremp.

Ferran ha tret, en concret, un 13,55 sobre 14, situant-se en la nota més alta de tota la demarcació. La clau “és el treball constant”, “una carrera de fons” i “intentar anar el més tranquil possible” assegura Ferran Capell que començarà a estudiar Medicina a Pamplona a partir del setembre.

Molt a prop d’aquesta nota se situa el 13,332 sobre 14 que ha obtingut la Núria Alegret. “No he fet res excepcional” diu la Núria qui ha dedicat durant el curs “esforç i motivació”. Ara pensa fer Biotecnologia a la Universitat de Lleida.

A la demarcació un 97,44 per cent dels alumnes han aprovat la selectivitat. És el segon índex d'aprovats més alt de Catalunya, després del de Girona, segons les dades que ha donat a conèixer avui la secretaria d'Universitats. De mitjana, a Lleida la nota de les PAU se situa en 6,68.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?