Lunes, 21 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Garantir un àpat, també a l’estiu

Creu Roja facilita una targeta prepagament a les famílies de 83 nens lleidatans per garantir-los l'alimentació durant els mesos d'estiu.

Garantir un àpat, també a l’estiu: Garantir un àpat, també a l’estiu

CREU ROJA

És el quart any consecutiu que Creu Roja atorga aquestes targetes, amb entre 120 i 150 euros, per a la compra d'aliments frescos en supermercats. Enguany es facilita a les famílies de 83 nens d'entre 3 i 16 anys de la demarcació de Lleida, 56 de primària i 27 de secundària.

JORDI VIDAL / Creu Roja Lleida: 'a les èpoques sense escola també de garantir un àpat'

Són 9 nens més que l’estiu passat, perquè s’ha ampliat el número d’instituts que participen al programa d’atenció de Creu Roja i perquè les necessitats continuen "sense baixar", segons ha explicat el director del departament d’intervenció social de l’entitat a Lleida, Jordi Vidal.

Són nens a qui durant el curs l'entitat també els ajuda per acabar de cobrir la beca menjador que atorga el Consell Comarcal, finançada pel Departament d’Ensenyament. “Les èpoques en què no hi ha escola, ho hem de continuar garantint d'una manera o una altra” explica Vidal qui considera que la millor manera és aquestes targetes prepagament que defugen de l’estigmatització.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?