Últimas noticias Hemeroteca

Mataró cancel.la la Festa al Cel per manca de patrocinadors

Aquesta exhibició aèria es feia a la capital del Maresme des de 2014, quan Barcelona va haver de renunciar a organitzar-la perquè limitava l'operativa de l'aeroport de Prat

Festa del Cel 2015. /

L'Alcalde de Mataró, David Bote, ha anunciat aquesta tarda que s'anul·la la Festa al Cel. Que l'exhibició aèria que estava prevista per al cap de setmana del 24 i 25 de setembre s'ha cancel·lat per falta de patrocinadors.

El compromís del govern de socialistes i convergents a Mataró era que la Festa al Cel es faria sempre que l'aportació de diners per part de l'Ajuntament fos mínima. Però l'alcalde, David Bote, ha explicat avui, primer a la resta de grups municipals i després públicament, que no s'han trobat suficients patrocinadors. Bote assegura que "no estem en condicions d'arribar a la xifra prevista i per motius estrictament econòmics hem decidit la seva cancel·lació".

Això passa dos mesos després que aquesta iniciativa promoguda per Convergència i Unió fos durament criticada per partits d'esquerres i entitats i empreses que demanaven que no se celebrés.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?