Sociedad
NÀSTIC

El Nàstic de Tarragona presenta les noves cares de la plantilla 2016/2017

El Nàstic de Tarragona ha presentat a Zahibo, José Carlos, Kakabadze y el recent renovat Madinda com a reforços per a la propera temporada.

Mantenir-se torna a ser l’objectiu principal però a partir dels 50 punts, tot és possible.

La presentació dels nous jugadors s'ha dut a terme davant del Balcó del Mediterrani. / Cadena Ser-Ràdio Reus

Tarragona

El Gimnàstic de Tarragona ha presentat als reforços per a la propera temporada. Els club grana ha canviat el Nou Estadi per la Rambla Nova en un acte obert al públic. El francès Zahibo, el georgià Kakabadze i José Carlos, provinent del Llagostera, són els fitxatges que arriben per a cobrir les necessitats bàsiques de l'equip de Vicente Moreno.

D’altra banda, Levy Madinda ha renovat per un any més i també estarà a disposició de l’equip per afrontar una temporada que es preveu complicada. El President del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha admès que l’objectiu de la temporada és mantenir-se. “A veure si podem arribar als cinquanta punts i llavors somiar. A veure si podem fer el play off d’ascens i algun dia som capaços de pujar a primera divisió”, ha explicat el president.

Els jugadors

José Carlos: El de Minas de Riotinto és un extrem dret de 29 anys provinent del Llagostera. Destaca per la seva capacitat de desequilibri, la seva velocitat i bon xut amb la seva esquerra. És un futbolista polivalent que pot jugar a diferents posicions del mig del camp i oferirà nombroses variables a Vicente Moreno. A més, té experiència a primera divisió, on va jugar amb el Recreativo de Huelva.

Wilfried Aimeric Zahibo: El francès de 22 anys prové del València, on va jugar set partits a primera divisió. És un migcampista defensiu físic d’1’89 metres d’alçada. És un jugador poderós a les pilotes dividides i posseeix un criteri més que notable per a distribuir la pilota des de camp propi. Tot un encert per complementar el mig del camp grana.

Otar Kakabatze: El jove georgià prové del Dinamo de Tiblisi. Kakabadze és un lateral dret amb experiència al futbol internacional després de quatre internacionalitats amb la selecció absoluta del seu país d’origen. Destaca per la seva velocitat, el seu gran posicionament tàctic i la seva projecció ofensiva. Tot un punyal per a la banda dreta que arriba per a reforçar una línia defensiva que necessitava un reforç.

Levy Madinda: El de Gabon, conegut per tota l’afició tarragonina després d’una temporada on ja va jugar sobre la gespa del Nou Estadi. Migcampista de caire ofensiu, interior esquerre o pivot organitzador, Madinda aporta qualitat al mig del camp del Nàstic. Vicente Moreno torna a comptar amb un dels jugadors que més va jugar durant la seva etapa a Tarragona. Cal recordar que es perdrà unes setmanes del tram central de competició per la seva participació a la Copa d’Àfrica.

Què falta?

Vicente Moreno encara busca reforços per al equip grana. Després de la marxa de tres davanters, entre ells Naranjo i Emanà, el Nàstic necessita com a mínim dos jugadors capaços de jugar davant i marcar d’enfonsar la pilota a les xarxes tarragonines.

D’altra banda, també estan buscant un porter al mercat. Concretament, busquen un jugador capaç de ser el suplent de Manolo Reina, el segur guardià de les porteries del Nou Estadi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00