Sociedad
LIGA 2

Reus i Nàstic ja tenen la data dels seus enfrontaments a la Liga 2

El Reus Deportiu i el Nàstic de Tarragona es trobaran per primer cop a la jornada 15 el 20 de novembre a l’Estadi Municipal de Reus.

Els dos conjunts competiran per primera vegada junts a segona divisió. El Nàstic provarà de millorar la campanya passada i pujar a primera divisió.

El derbi Reus-Nàstic es disputarà el 20 de novembre. / Cadena Ser-Ràdio Reus

Tarragona

Mentre que el discursos oficials són sempre cautelosos i coneguts per tots, està clar que el Gimnàstic de Tarragona vol millorar respecte a l’any passat i l’objectiu és, sempre després d’assegurar la permanència, pujar a primera divisió. D’altra banda, el Reus Deportiu arriba a la categoria de plata per primera vegada en la seva història i la voluntat ha de ser la de mantenir-se els propers anys i formar un equip competitiu que, per què no, pugui aspirar a primera els propers anys.

Per complir aquestes expectatives, els dos conjunts hauran de superar a rivals de gran categoria com el Rayo Vallecano o el Getafe, recent descendits de la màxima categoria espanyola. La Liga 2 és una competició llarga i molt ajustada on el calendari juga un paper clau en els resultats al final de la campanya. Com a exemple, es pot recordar el difícil tram final de temporada (Leganés-Zaragoza-Oviedo-Lugo-Alavés) que va haver d’afrontar el conjunt de Tarragona per intentar pujar a primera fins a l’última jornada.

Derbis

El Nàstic de Tarragona i el Reus s’enfrontaran el dia 20 de novembre a l’Estadi Municipal de Reus en el que serà el primer derbi de la temporada 2016-17. A la segona volta, jugaran el 30 d’abril al Nou Estadi de Tarragona, en un moment de la campanya on els equips ja veuen el final a l’horitzó i pot ser decisiu per ambdós conjunts.

Enfrontaments clau

El Reus Deportiu jugarà el primer partit de la seva història a segona divisió fora de la península. Concretament, jugaran a Son Moix contra el Mallorca el dia 21 d’agost.. Un dels primers equips en passar pel Municipal serà el Rayo Vallecano. Els madrilenys trepitjaran la gespa reusenca el 25 de setembre. Els roig i negres acabaran la lliga al Estdio Juegos del Mediterranio amb l’Almeria l’11 de juny. Els andalusos seran un equip que el Reus espera poder encarar amb la tranquil·litat de saber-se salvats.

D’altra banda, els grana hauran de veure’s les cares amb grans equips com el Lugo, l’Oviedo, el Zaragoza o el Rayo Vallecano per intentar assolir la primera divisió. Per exemple, el Lugo es desplaçarà a la demarcació per jugar contra el Nàstic ben d’hora, el 21 d’agost. Per cotra, el els grana es tornen a trobar amb un gran equip a les últimes jornades. El Rayo Vallecano els rebrà el dia 21 de maig en la que serà la 39ª jornada, a tres pel final. Tot un repte de cara a uns últims punts que es prevenen imprescindibles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00