Sábado, 19 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Les infraestructures pendents, prioritats per als nous diputats lleidatans

Els quatre diputats per Lleida al Congrés pensen defensar per Ponent interessos molt vinculats a obres pendents i al sector de l’agroalimentació.

Vista del hemiciclo del Congreso al inicio hoy de la sesión constitutiva de las Cortes Generales de la XII legislatura.

Vista del hemiciclo del Congreso al inicio hoy de la sesión constitutiva de las Cortes Generales de la XII legislatura. / EFE

L’autovia entre la Val d’Aran i Lleida o la que connecti la capital del Segrià i Tarragona, la millora de la línia de Manresa o un bon repartiment de la Política Agrària Comuna (PAC) són algunes de les exigències que es comprometen a fer per Lleida.

Hoy por Hoy Lleida (19/07/2016) / Escolta les veus dels quatre diputats lleidatans al Congrés, que avui es constitueix. / RÀDIO LLEIDA

Des d’ERC, la força més votada a Lleida a les eleccions del 26 de juny, el diputat, Xavier Eritja, posa d’exemple la línia de tren entre Lleida i Manresa que té unes “mancances importantíssimes”, l’Eix Pirinenc o la N-240.

Toni Postius, de Convergència Democràtica, porta al llistat també millores en comunicació. Espera que “d’una vegada per totes tinguem una connexió de velocitat ràpida entre Lleida i Tarragona” i l’autovia de la Val d’Aran que data del 1999 i que “avui per avui només té un tram molt petit que comença enlloc i acaba enlloc”.

Des d'En Comú-Poden, Jaume Moya, també apunta al món agrari. “Recuperar la llei de desenvolupament rural sostenible” explica Moya, per garantir els serveis bàsics a tots els nuclis i també impulsar, afegeix, “un banc de terres” per facilitar l’accés dels joves.

I des del PP, José Ignacio Llorens, també es fixa en la pagesia. Aposta per continuar desplegant la nova PAC per defensar els preus dels pagesos perquè “la PAC en aquests moments és una conquesta”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?