Viernes, 25 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Finalitza el termini donat per la jutge d'Osca per entregar l’art de Sixena

Demà el govern català preveu aprovar l’entrega de les obres que hi ha al MNAC. La Plataforma d'Entitats Culturals de Lleida demana "blindar" les que acull el Museu de Lleida.

Finalitza el termini donat per la jutge d'Osca per entregar l’art de Sixena

DIPUTACIÓ DE LLEIDA

Avui es compleix el termini fixat per la jutge d'Osca perquè la Generalitat entregui les 97 obres d'art de Sixena a l'Aragó, les 53 que hi ha al Museu Nacional d'Art de Catalunya i les 44 que acull el Museu de Lleida. Demà es preveu que el govern català aprovi entregar les 53 obres que hi ha MNAC.

XAVIER QUINQUILLÀ, Plataforma Entitats Culturals: cal blindar les obres de Lleida RÀDIO LLEIDA

Un acord que no inclou les 44 peces que hi al Museu de Lleida perquè estan protegides per la llei catalana de patrimoni, però que ha generat recel i desconfiança a la Plataforma d'Entitats Culturals de Lleida. El seu portaveu; Xavier Quinquillà, insisteix en què l'acord de govern ha de “blindar” les obres que estan a Lleida, és a dir, “totes les obres que estan dins del catàleg de patrimoni català”.

Avui, com cada dilluns, tant el MNAC com el Museu de Lleida, estan tancats al públic. El president aragonès ja ha avançat que, si avui no tornen totes les obres, demanarà que la policia les vagi a buscar totes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?