Sociedad

Es reobre al públic la Casa de les Punxes

Obrirà les seves portes després de més de 100 anys tancada al públic

Vista de la modernista Casa de les Punxes de Barcelona. / QUIQUE GARCÍA EFE

Barcelona

La Casa Terrades, més coneguda com la casa de les punxes per les sis torres que té a la terrassa, va ser declarada Monument Històric Nacional el 1975 per les seves característiques arquitectòniques, però fins ara no es podia visitar. L'actual propietària de l'edifici, la immobiliària Texna, l'ha volgut rehabilitar i obrir-la al públic.

A partir de demà es podrà accedir al terrat i a la planta noble, on es farà una recreació audiovisual de la llegenda de Sant Jordi. De fet, l'eix central del projecte és la figura del guerrer i les seves gestes, que van ser molt importants per l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch en el disseny de l'edifici. La tecnologia digital jugarà un paper molt important per fer que l'espectador es submergeixi en la llegenda.

El responsable de continguts museístic de la Casa de les Punxes, Eudald Tomasa, explica que vol aconseguir una vivència per part dels visitats.

L'edifici oferirà dos tipus de visites, una primera més focalitzada en la llegenda de Sant Jordi i la seva relació amb el modernisme i una altra, pensada per donar a conèixer la vida i obra de l'arquitecte Puig i Cadafalch.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00