Sociedad

Temporada Alta celebra el 25è aniversari programant 100 espectacles

Hi ha 30 espectacles internacionals, 33 funcions d'estrena i també un fort protagonisme d'obres creades per autors catalans. La meitat de les entrades ja són a la venda.

Girona

Directors internacionals com Peter Brook o Thomas Ostermeier i artistes catalans consolidats com Lluís Pascual, Àlex Rigola o Pau Miró seran alguns dels noms propis del festival.

Obres com el Petit Príncep, el fenomen d'Art o el retorn de Terra Baixa i Lluís Homar són només algunes de les propostes més destacades. La resta de la programació es pot consultar a la web del festival.

El Temporada Alta també vol ser una finestra per no tan sols promocionar les obres de dramaturgs emergents sinó també per acostar la cultura als més joves, l'únic element per cohesionar un país segons Salvador Sunyer, director del festival.

Salvador Sunyer, director del festival Temporada Alta

00:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000120190/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Temporada Alta començarà el 30 de setembre i acabarà el 4 de desembre. La meitat de l'aforament és a la venda fins el 4 de setembre, el 5 i el 6 hi haurà venda preferent pels socis del Club de la Ciutat Invisible i la venda general del que quedi començarà el 7 de setembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00