Lunes, 17 de Enero de 2022

Otras localidades

Tossa de Mar es pronunciarà sobre el port el 20 de novembre

L'ajuntament de Tossa de Mar celebrarà la consulta per decidir si es modifica el POUM perquè es pugui construir un port esportiu, un hotel un de luxe i quatre xalets.

Tossa de Mar es pronunciarà sobre el port el 20 de novembre

El port s'aixecaria entre els sectors d'Es Cars i la Vinya d'en Puig, darrera de la platja d'Es Codolar. Tomàs Solà Lleonart.

La consulta sobre el port esportiu que es vol construir a Tossa de Mar es farà el 20 de novembre. El port s'aixecaria entre els sectors d'Es Cars i la Vinya d'en Puig, darrera de la platja d'Es Codolar.

L'ajuntament preguntarà als veïns si estan d'acord amb "la iniciativa de modificar el Pla General d'ordenació urbanística per fer possible la construcció d'un port, els seus accessos, un hotel de cinc estrelles i quatre xalets a Tossa". Hi haurà tres possibles respostes: "", "no" i "m'abstinc".

La votació es farà a la primera planta de l'edifici de La Nau de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 i comptarà amb dues meses.  A la consulta hi podran participar totes les persones empadronades al municipi que ja tinguin 16 anys el 20 de novembre. La consulta serà vàlida si hi ha un mínim d'un 15% de participació i guanyarà aquella opció que obtingui més de la meitat total dels vots. Tot i això, la decisió final sobre si s'ha de construir un port a Tossa no és de l'ajuntament.

El projecte que ha ressuscitat l'equip de govern preveu un port amb gairebé 400 amarradors i aparcament per a 400 vehicles, a més de la construcció d'un tunel per connectar el port amb el nucli urbà de Tossa. També preveu fer un hotel de 5 estrelles i 4 xalets de luxe.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?