Viernes, 14 de Agosto de 2020

Otras localidades

La UdL vol captar més alumnes amb graus online

Prepara un programa de docència virtual per desplegar-lo en els propers tres cursos i no perdre competència respecte d’altres universitats.

Imatge d'estudiants reflectits en una porta de vidre amb el logotip de la Universitat de Lleida.

Imatge d'estudiants reflectits en una porta de vidre amb el logotip de la Universitat de Lleida. / ACN

La Universitat de Lleida vol captar més alumnes i no perdre competència oferint graus i màsters online. Està treballant en un programa de docència virtual, que podria aprovar aquest proper mes d’octubre per desplegar-lo en els propers tres cursos.

PACO GARCIA, vicerector docència: la UdL vol captar alumnes amb graus online RÀDIO LLEIDA

La Universitat, fins ara, només ha impartit màsters, de forma online, i ha col·laborat amb la Universitat Oberta de Catalunya en un grau d'història i geografia. Però a partir del curs que ve, segons ha explicat el vicerector de docència de la UdL, Paco Garcia, vol ampliar l'oferta, ja sigui amb nous graus online ja sigui amb aquelles titulacions que ja s'imparteixen per poder combinar les classes presencials amb la plataforma virtual.

L'objectiu, segons Garcia, és “no quedar-se enrere” i arribar a més públic, per captar alumnes. Aquestes titulacions no s’ofereixen només, explica, per la gent que ja treballa, sinó per a estudiants que no es poden permetre desplaçar-se. I tenint en compte les limitacions geogràfiques de Lleida, el vicerector apunta que la UdL ha d'aprofitar la plataforma virtual per, a més, no perdre competència davant altres universitats.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?