Sábado, 08 de Agosto de 2020

Otras localidades

La Crida proposa pujar fins al 10% l’IBI a les gran superfícies comercials

El grup municipal calcula que afectaria una quinzena de firmes de la ciutat de Lleida i suposaria uns ingressos per les arques de la Paeria de 200.000 euros anuals.

Els regidors de la Crida-CUP, Pau Juvillà i Francesc Gabarrell en roda de premsa.

Els regidors de la Crida-CUP, Pau Juvillà i Francesc Gabarrell en roda de premsa. / RÀDIO LLEIDA

El grup municipal de la Crida-CUP proposa pujar fins al 10 per cent l'Impost de Bens Immobles, l'IBI, a les grans superfícies comercials de la ciutat de Lleida. Calculen que la Paeria ingressaria uns 200.000 euros anuals per revertir-los en bonificacions a les famílies amb pocs recursos.

PAU JUVILLÀ (Crida-CUP): proposa pujar el 10% l'IBI a les grans superfícies comercials RÀDIO LLEIDA

La Crida planteja per l'any que ve aquest increment de l'IBI que afectaria a una quinzena de grans comerços de la ciutat, a més de mantenir les bonificacions acordades l'any passat per a les famílies amb habitatges que tenen un valor cadastral inferior als 30.000 euros. El portaveu del grup municipal, Pau Juvillà, defensa que amb l'augment de l'IBI a les grans superfícies es podrien ampliar les bonificacions a les famílies amb menys recursos.

L’any passat, juntament amb Ciutadans, la Crida va donar suport al PSC en l'aprovació de les ordenances fiscals, gràcies a les bonificacions per a famílies amb pocs recursos. Ara demanen que les bonificacions s’estenguin a famílies en situació d'atur, persones en procés d'embargament o desnonament, entitats socials i culturals.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?