Miércoles, 12 de Agosto de 2020

Otras localidades

En funcionament el nou CAP Onze de Setembre, després de 4 anys d'obres

Atén els 12.000 pacients que, fins ara, anaven al consultori de Santa Maria i s'hi sumaran uns 7.000 més de Balàfia, Eixample i Rambla Ferran.

Façana de l'edifici del nou CAP Onze de Setembre de la ciutat de Lleida.

Façana de l'edifici del nou CAP Onze de Setembre de la ciutat de Lleida. / RÀDIO LLEIDA

Després de 4 anys d'obres aquest dilluns, finalment ha entrat en funcionament el nou CAP Onze de Setembre de la ciutat de Lleida. Un equipament, adjudicat per prop de 6 milions d'euros, i que havia d'estar en marxa ja fa dos anys.

Els pacients que han estrenat el nou edifici, de 5.000 metres quadrats, estaven entre contents i una mica desorientats. Han destacat sobretot la gran quantitat d’espai i la lluminositat, mentre que alguns subratllaven que no hi havia tantes places d’aparcament. També hi havia algun usuari despistat, que abans ha hagut de passar pel CAP de Santa Maria, on li han informat de la nova ubicació.

Només ha calgut resoldre uns petits incidents amb el sistema informàtic, a primera hora, just abans d’obrir les portes del nou CAP. Un dels metges del centre, Eugeni Paredes, ha ressaltat els nous serveis que permetrà oferir el nou edifici, com "les ecografies o la cirurgia menor ambulatòria".

De moment, el CAP Onze de Setembre ha començat atenent als 12.000 pacients que anaven a l'ambulatori de Santa Maria, que tanca, i progressivament s'hi afegiran fins a 7.000 més de la zona de Balàfia, Eixample i Rambla Ferran, que estan més congestionats, segons ha explicat la directora de primària a Lleida, Núria Nadal. El nou edifici també sumarà el servei de rehabilitació ambulatòria, les vacunes internacionals o l’Hospital de dia Miquel Martí i Pol, de malalties respiratòries.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?