Martes, 11 de Agosto de 2020

Otras localidades

La 62a Fira de Sant Miquel de Lleida capta més visitants de fora

El 64 per cent dels 336 expositors asseguren haver obtingut bons resultats, un 32 per cent molt bons i només un 4 per cent , regulars, segons Fira de Lleida.

Imatge de la 62a Fira de Sant Miquel de Lleida al recinte dels Camps Elisis.

Imatge de la 62a Fira de Sant Miquel de Lleida al recinte dels Camps Elisis. / RÀDIO LLEIDA

La 62a Fira de Sant Miquel de Lleida ha tancat portes aquest diumenge tornant a assolir la xifra de 150.000 visitants d’anys anteriors. L’alcalde de Lleida i president de Fira de Lleida, Àngel Ros, ha destacat el creixement de públic de fora, tant l’estranger com el procedent de la resta de l’estat espanyol, especialment el de l’Eix de l’Ebre i el Mediterrani.

El 64 per cent dels 336 expositors que han participat al saló agrari asseguren haver-hi aconseguit bons resultats, un 32 per cent afirmen que han estat molt bons i només un 4 per cent, els consideren regulars, segons l’enquesta que ha realitzat Fira de Lleida.

Cloenda a càrrec de la ministra en funcions

La ministra d'Agricultura en funcions, Isabel Garcia Tejerina, ha presidit la cloenda de la Fira, on ha instat al sector de la fruita a impulsar plans de reconversió varietal a través de les organitzacions de productors. Diu que és l'única possibilitat davant la manca de pressupostos per aquest 2016 i que aquesta opció contempla finançament de fins al 50 per ncet.

Garcia Tejerina ha defensat l'aportació econòmica de l'estat al Programa de Desenvolupament Rural català. Diu que la passada legislatura va augmentar en 35 milions d'euros, que ara es manté aproximadament i recorda que és el govern català qui distribueix aquests fons.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?