Viernes, 14 de Agosto de 2020

Otras localidades

L'art com a pràctica terapèutica i d'autoestima

Malalts mentals de Lleida pinten, escriuren poesia, fan manualitats o fotografia per expressar els seus sentiments. Ho fan al Club Social La Bruixola de Salut Mental Ponent.

D'esquerra a dreta Silvia Bria, Mery Vázquez, Joan Carles Ferrer i Txema Serrano del Club la Bruixola de Salut Mental Ponent

D'esquerra a dreta Silvia Bria, Mery Vázquez, Joan Carles Ferrer i Txema Serrano del Club la Bruixola de Salut Mental Ponent / RÀDIO LLEIDA

És un espai per a facilitar la participació de persones amb un trastorn mental a la comunitat a través d'activitats culturals, esportives i de lleure. Segons l'educadora social de la Bruixola, Sílvia Bria, pinten, escriuen, fan manualitats o fotografies, com una pràctica terapèutica i d'autoestima.

REPORTATGE. L'art com a pràctica terapèutica per a malalts mentals. RÀDIO LLEIDA

Expressen els seus sentiments a través de l'art i això els fa veure que són capaços de fer coses. Una mostra d'aquestes pintures, fotografies, dibuixos o manualitats es pot veure fins al 31 d'octubre en una exposició a la Biblioteca Pública de Lleida i la sala Res Non Verba.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?