Sociedad | Actualidad

Hi haurà gest de Puigdemont però no acompanyarà Forcadell al tribunal

Carles Puigdemont donarà suport aquest divendres a Carme Forcadell just abans de que declari davant del TSJC per desobediència i prevaricació per haver permès la votació del procés constituent

Arxiu ACN

Barcelona

A SER Catalunya us estem explicant que les entitats sobiranistes han preparat un marxa des del Parlament fins el Palau de Justícia. Segons ha pogut saber aquesta redacció, Puigdemont serà al Parlament però no anirà fins a la porta del Tribunal.

D'aquesta manera, Puigdemont donarà suport a la Presidenta del Parlament abans de declarar però evitarà la fotografia d'un president manifestant-se davant d'un tribunal. Imatge que també esquivarà el conseller de Justícia, mentre que la resta de membres del Govern sí que està previst que participin de tota la marxa.

Recordem que quan Francesc Homs va declarar al Suprem pel 9N, Puigdemont no va anar a Madrid però sí va rebre l'exconseller a Palau.

La comitiva que acompanyarà Forcadell a declarar serà nombrosa: hi haurà diputats de Junts pel Sí, la CUP, Catalunya Sí que es Pot, les entitats sobiranistes i, com a mínim, uns centenar d'alcaldes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00