Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Sociedad

ERC es queda en minoria al govern de Llançà

No hi ha hagut sorpreses al ple de Llançà. L'alcalde, Guillem Cusí, d'Esquerra Republicana ha perdut la moció de confiança i ara s'obre un termini de 30 dies per presentar una moció de censura. Pere Vila (CiU) ha deixat entreveure que busca un pacte de govern que torni l'alcaldia a Convergència.

Pere Vila (CiU) i Francesc Guisset (PSC) parlant a l'Ajuntament de Llançà. / ACN

Girona

Després que a principis d'aquesta setmana Guillem Cusí va expulsar del govern dos regisdors socialistes que no van donar suport al pressupost per l'any que ve, estava clar que tampoc obtindria la confiança del ple.

L'alcalde i els regidors socialistes han intercanviat retrets i el cap de l'oposició, Pere Vila, que també és president de la Diputació de Girona, ha deixat veure més clarament que intentarà formar un govern alternatiu, com ja va intentar-ho just després de les últimes eleccions municipals.

Pere Vila, cap de l'oposició a Llançà (CiU)

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000128161/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De moment ERC governa en minoria i ara hi ha un termini d'un mes per presentar una moció de censura si s'aconsegueix una majoria alternativa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00