Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 29 de Febrero de 2020

Otras localidades

El Museu del Tabac prepara una mostra d'art de Portugal pel proper mes de març

L'espai tanca el 2017 batent tots els rècords d'assistència, superant els 20.000 visitants

Una de les "Imatges per tocar" que aquests dies encara es pot visitar al Museu del Tabac de Sant Julià /

Després de tancar el 2017 amb record històric de visitants, amb més de 20.000, el Museu del Tabac encara el 2018 amb nous reptes.

Durant aquest mes de gener encara es pot gaudir de l'exposició Imatges per Tocar de Juan Torre, pensada per a persones invidents com l'artista. El mes de febrer la sala tancarà per portar-hi a terme una ampliació i el 8 de març inauguraran una mostra de l'Art a Portugal.

Maria Martí, directora del museu, ha explicat que és "una exposició que fa temps que volia portar a terme" i que pretén acostar al país l'obra artística d'un Estat tant proper i alhora tant llunyà com és Portugal. "Tenim 13.000 persones a Andorra portugueses o d'orígen portuguès i en canvi no hem fet mai una exposició que mostri els seus principals valors artístics" ha explicat la directora del Museu del Tabac.

Martí també ha fet un balanç molt positiu del funcionament del Museu, tant de l'expo permanent sobre la història del tabac a Andorra com de les mostres temporals. No obstant creu que el Govern no dóna prou suport en la difusió de l'oferta cultural que el Museu del Tabac i d'altres privats ofereixen.

De tota manera, la directora del Museu s'ha mostrat satisfeta de com van les coses. Assegura que tenen un visitant fidel i que a més els ajuden amb la publicitat del boca a orella. Martí creu que l'èxit rau "en la professionalitat de l'equip que hi treballa".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?