Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 21 de Enero de 2020

Otras localidades

El dèficit centra les crítiques de l'oposició en el debat a la totalitat del pressupost

Critiquen també que les inversions se centrin massa en obra pública i no en millorar l'economia

El fins ara president del grup mixt, el socialdemòcra Pere López, dirigint-se a la tribuna d'oradors del Consell General per defensar la seva esmena a la totalitat al pressupost del Govern pel 2018. / ()

El grup liberal i els consellers d'UL i Ciutadans Compromesos defensen en les seves esmenes a la totalitat que el pressupost de DA no és realista en quant el dèficit, no coltrola les despeses de funcionament i a l'hora no preveu una inversió productiva per al país.

La defensa de l'esmena del PS per part de Pere López se centra en la manca de previsió del Govern per fer front a les problemàtiques socials que preocupen la ciutadania.

A més, López torna a acusar DA de governar només per una parts dels electors i de practicar el clientalisme polítics. Una acusació amb la qual ha coincidit el president del grup liberal, Jordi Gallardo, i ho ha argumentat amb l'augment de les noves contractacions tant a l'administració general com a les parapúbliques.

Amb tot el president del grup liberal també ha lamentat que malgrat l'augment dels ingressos durant les legislatures de DA, això no s'hagi traduït en un augment de les inversions.

Les defenses de les tres esmenes a la totalitat al pressupost han coincidit en què la inversió que s'ha previst i que s'ha estat fent en els darrers anys s'ha centrat massa en l'obra pública, especialment en manteniment de carreteres, i no s'ha apostat per una inversió productiva que ajudés a fer créixer l'economia.


Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?