Últimas noticias Hemeroteca

Toni Postius diu que el POUM “no es pot negociar amb presses ni majories fràgils de 14 contra 13"

El president del grup municipal del PDeCAT vol assolir l'alcaldia a les properes municipals del 2019

El president del grup municipal del PDeCat i Unió, Toni Postius, es queixa que el POUM, el Pla d'Ordenació Urbanista Municipal, no s'hagi negociat amb tots els partits polítics a l'Ajuntament sobretot per la importància que té pels propers 15 anys, per tal que reculli totes les sensibilitats possibles. Ara, diu, no compta amb consensos amplis.

ENTREVISTA. TONI POSTIUS, president del grup municipal del PDeCat i Unió. A menys de un any i mig de legislatura municipal / MERCÈ MARCH (RÀDIO LLEIDA)

Recorda que fa 3 anys, el PDeCat va oferir a l'alcalde Àngel Ros constituir un grup de treball conjunt per consensuar un document entre el partit de govern i el principal partit a l'oposició. L'oferiment no es va recollir. “Intentarem negociar amb l’equip de govern tal i com els hi vaig traslladar, però fer això a corre-cuita no es pot fer amb presses ni majories fràgils de 14 contra 13, que és la tònica habitual que ens té acostumats l’alcalde Àngel Ros”

Afirma que Lleida, comença a tenir un parc molt envellit, hi ha d'haver una aposta important per la rehabilitació, entre altres mesures que ha de contemplar el POUM.

En un balanç a manca de menys d'un any i mig per acabar aquesta legislatura municipal, confia que el 2018 comencin obres a les Basses. Segons Postius, des de que es va acordar al mes de desembre del 2015, encara no s'ha fet res.

Toni Postius es presentarà al procés de primàries al PDeCat per encapçalar la candidatura per les municipals al 2019, amb l'objectiu d'assolir l'alcaldia. Primàries, diu, que també s'introdueixen per als membres de la resta de la llista per aquestes properes municipals.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?