Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

Liberals i PS critiquen la manca de consens del Govern amb els sindicats

Les dues formacions es reuneixen amb els representants dels treballadors públics per analitzar el projecte de Llei

El PS es va reunir ahir amb una representació dels sindicats de funcionaris per valorar la nova Llei de la Funció Pública /

PS i Liberals d'Andorra lamenten que el Govern no hagi volgut consensuar el projecte de llei de la Funció Pública amb els sindicats.

Les dues formacions coincideixen després d'haver-se reunit ahir amb els representants sindicals.

El president de Liberals d'Andorra, Jordi Gallardo, assegura que no són els sindicats els que no volen pactar com s'ha dit des de DA.

El PS recorda a més, que van ser els únics que no van votar a favor de la presa en consideració de les lleis laborals entre d'altres, pel mateix motiu.

Per la seva banda els liberals insisteixen en què el Govern de DA és contradictori perquè per una banda vol retallar drets econòmics dels treballadors públics i per l'altre augmenta les contractacions de nou personal.

D'altra banda ahir la minsitra de Funció Pública, Eva Descarrega, va presentar el projecte de llei a la militància de DA. Davant una vintena de persones va explicar que, al seu entendre, la nova llei, ja a tràmit parlamentari, permetrà que els treballadors públics tinguin millors condicions laborals i salarials amb l'establiment de la carrera horitzontal, la formació i la promoció professional.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?