Sociedad

Carles Vega insta al PSC a resoldre la concessió de la zona blava per què “mentrestant el servei és molt deficient, amb màquines que no funcionen”

A l'espera d'un any i mig per a les properes eleccions municipals, el president del Grup municipal d'ERC ha afirmat a Ràdio Lleida, que la seva intenció és encapçalar la candidatura, però dependrà de la seva família i dels militants

RÀDIO LLEIDA

Lleida

El president del Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya, Carles Vega, insta l'equip de govern a resoldre la situació de la concessió de la zona blava, ja que el contracte amb l'actual concessionària va expirar al 2016, i no s'ha fet cap altre concurs.

ENTREVISTA. CARLES VEGA, president del grup municipal d'ERC a la Paeria. A menys de un any i mig de legislatura municipal

10:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000193864/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

“Si finalment l'equip de govern opta per continuar la concessió de zona blava, demanem que es faci la nova licitació aviat per què moltes màquines no funcionen”, assenyala Vega.

Sobre el POUM diu que cal buscar consens amb els grups municipals i els agents socials

Acusa l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, de no complir “ni el 40% dels pressupostos pactats amb ERC per al 2016, com la recuperació de la gestió de la zona blava”

Sobre la gestió de Ros, creu que no repetirà com a alcalde. Afirma que la ciutadania li ha perdut la confiança: “És un alcalde cacic que fa alcaldades”

“Continuarem sobretot amb la tasca fiscalitzadora, per què ens hem trobat molts incompliments i l'apropiació de propostes per part del govern com els punts de càrrega de vehicles elèctrics o posar tendals a la passarel·la”

De la Paeria canviaria la manera de prendre decisions, amb més voluntat de diàleg i consens, més control en la despesa per què “s'ha multiplicat per dos el deute” i que els serveis públics estiguin al servei de les persones i no de les empreses, acaba dient.

A l'espera d'un any i mig per a les properes eleccions municipals, Carles Vega ha afirmat a Ràdio Lleida, que la seva intenció es encapçalar la candidatura; però acabarà depenent de la seva família i dels militants “per què a ERC hi ha primàries” que es torni a presentar per ser alcalde de Lleida.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00