Sociedad
NATURLANDIA

Els familiars de l'accidentada al Tobotronc denuncien el parc

La dona, de 54 anys, ha estat traslladada aquest matí a l'hospital Parc Taulí de Sabadell estable dins la gravetat

Arxiu ANA

Andorra la Vella

Els familiars de la dona accidentada diumenge al migdia al Tobotronc de Naturlandia han presentat aquest matí una denúncia contra el parc davant la policia.

Els fills de la turista espanyola han explicat a la SER que han decidit emprendre aquestes mesures després del comunicat de Naturlàndia on es deixava entreveure que la dona hauria pogut cometre una negligència havent-se tret el cinturó de seguretat. A més, es queixen de que la direcció del parc els va prometre que assumiria tots els costos d'hospitalització i despeses mèdiques i que finalment, només assumirà 2.000 euros dels 7.000 o 10.000 als que els familiars calculen que pot arribar la factura. Així ho ha explicat Josep Rodríguez, un dels fills de l'accidentada.

Segons els familiars, la dona no va ser informada que havia de posar-se el cinturó de seguretat i ningú va comprovar que el portés cordat. Només ho van fer amb la seva neboda, que viatjava al vagó del davant. Asseguren que no volen que el parc tanqui sinó que s'implanti un sistema de seguretat amb garanties, no com l'actual.

Els fills de l'accidentada també han confirmat a la SER que la seva mare evoluciona correctament i sense complicacions i que ja es troba a la UCI de semicrítics de l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on ha estat traslladada aquest matí.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00