Lunes, 27 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Gairebé 130 empreses ebrenques ja utilitzen la marca Reserva de la Biosfera

Els gestors de la marca volen introduir enguany més mecanismes de control per garantir que es respecten els requisits de qualitat

Els responsables de la Reserva de la Biosfera han fet balanç de les accions dutes a terme en l'últim any.

Els responsables de la Reserva de la Biosfera han fet balanç de les accions dutes a terme en l'últim any. / Cedida

129 empreses ebrenques ja disposen de l’acreditació que les autoritza a col·locar en els seus productes la marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera. 37 d’aquestes empreses es van incorporar l’any passat. El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre, que gestiona la marca, ha fet un balanç positiu d’aquesta xifra. S’aposta per prioritzar la qualitat dels productes acreditats per davant de la quantitat.

Enric Adell, vicepresident del COPATE, ha afirmat que de cara a enguany es volen reforçar els controls de les empreses acreditades amb la marca Reserva de la Biosfera per garantir que es compleixen els requisits de qualitat. En aquesta línia, Josep Aragonés, coordinador de la Reserva de la Biosfera, ha afegit que es volen introduir modificacions en el reglament.

La major part de les empreses acreditades amb la marca Reserva de la Biosfera, fins a 85, són empreses del sector agroalimentari. 35 desenvolupen la seua activitat en l’àmbit del turisme i, la resta, es dediquen a l’artesania. Per comarques, el Baix Ebre concentra gairebé la meitat de les empreses, fins a 58. 30 són de la Terra Alta, 25 del Montsià i les 16 restants, són de la Ribera d’Ebre.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?